Cea mai performanta gama de camere video de la Samsung
Samsung anunţă completarea familiei de camere video cu noi modele, dotate cu o gamă largă de funcții inovatoare, pentru utilizatorii cu orice nivel de experiență. Modelul QF20 dezvoltă tehnologia Samsung Switch Grip, pentru a filma cu şi mai multă uşurinţă și beneficiază de conectivitate Wi-Fi, revoluționând astfel modul de stocarea și partajare a filmelor. F80 este un dispozitiv care se adresează întregii familii, în timp ce W300 beneficiază de un design robust, perfect pentru cei aventuroşi.

Distracție în familie cu Q20/QF20

Q20 se bazează pe modelul popular Q10, ce încorporează noul Switch Grip 2, care dispune acum de Vertical Recording, îmbunătățind flexibilitatea cu trei noi unghiuri de înregistrare. Cu Switch Grip, oricum ar fi ținută camera de filmat, senzorul G Magnetic din interior recunoaște unghiul și rotește LCD-ul pentru a putea vedea și controla înregistrarea din orice unghi. QF20 dispune de asemenea de capabilitate Wi-Fi, pentru uploadarea și partajarea de conținut, precum şi de Auto-Backup pentru a stoca rapid și sigur amintirile în PC.

Cu un design stilat, Q20 oferă înregistrare Full HD la 1080i, zoom optic 20x și funcții creative, într-o formă suplă și portabilă. Ideal pentru familiile tinere și active, dispozitivul este ușor de folosit și de controlat. Noua funcție „Shake It” aduce un plus de amuzament înregistrărilor de familie, permiţând adăugarea efectelor artistice cu o simplă mișcare a camerei, iar efectele Art time lapse, inclusiv reverse time lapse, permit oricui să își exerseze creativitatea. Prin funcția de înregistrare One Touch și prin LCD-ul touch, puteți înregistra și edita din mișcare.

W300/W350, pentru imagini extreme, în condiții extreme

W300 este cea mai recentă linie de camere de filmat de buzunar de la Samsung, proiectată pentru a fi companionul ideal al sportivilor și iubitorilor de natură. Rezistent la apă până la 5 metri, rezistent la căderi de la o înălțime de până la 2 m, precum și la praf, aparatul permite captarea unor scene de acțiune și de aventură în Full HD, la 1080/30p.

Gama extinsă de funcții este perfectă pentru folosirea în condiții extreme, în timp ce perna opțională disponibilă pe modelul 350 permite filmarea în timp ce camera plutește pe apă. Senzorul CMOS 5M BSI și obiectivul Bright Lens F2.2 facilitează captarea în condiții de luminozitate slabă, pentru imagini de înaltă calitate. Cu ajutorul Switch Grip-ului disponibil pe modelul W350, utilizatorii pot capta videoclipuri perfect încadrate, fie că se află într-o plută de rafting sau în aer, în plin skydiving.

Momente distractive în familie, în calitate HD, cu F80

F80 este modelul ideal pentru familii, ce dispune de capabilități HD și de o calitate a imaginii îmbunătățită într-un pachet stilat, dar și accesibil, cu o varietate de funcții inteligente, inclusiv HDMI. Zoom-ul optic 52x și zoom-ul inteligent 65x vă aduc mai aproape de scena de familie pe care doriţi să o înregistraţi. F80 dispune de înregistrare 1280 x 720, 30p, pentru o captare clară și lină, în cele mai vibrante detalii, cu ajutorul senzorului CMOS 1/3,2” de 5Mp, precum și de upscaling video 1080i via HDMI. Funcția Smart Background Music II face adăugarea unei coloane sonore cu mult mai ușoară, pentru a transforma filmele de vacanță în ceva cu adevărat memorabil.

Myoungsup Han, Vicepreședinte Senior şi Șef al Diviziei Digital Imaging la Samsung Electronics, a declarat: „Cea mai recentă linie de camera de filmat este şi cea mai puternică de până acum, oferind dispozitivul perfect pentru orice stil de viață și buget. Noul QF20 beneficiază de capabilități Wi-Fi, pentru a facilita împărtășirea momentelor speciale. În mâinile unei familii active, ale unui iubitor al naturii sau ale unui regizor in devenire, fiecare dintre camerele noastre video beneficiază de un design remarcabil și funcții care dau frâu liber creativităţii.

Creați amintiri care devin opere de artă!

Fiecare nouă cameră de filmat din noua gamă Samsung oferă opțiuni creative de a aduce filmele la viață cu mare ușurință, fără nevoia de a le edita de pe un computer. My Clip, disponibil pe întreaga gamă, este o modalitate simplă de a marca cele mai importante părți ale acțiunii chiar în timp ce se petrec, pentru a putea alege cele mai bune momente şi a realiza un montaj special instantaneu. Funcția îmbunătățită Smart BGM II (Background Music) permite sincronizarea muzicii, ajustând automat volumul sub / peste înregistrare. Toate camerele de filmat oferă, de asemenea, imagini statice foarte clare, pentru momentele când fotografiile sunt opţiunea ideală.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

 • Olaru - Comentariul nr. 1

  04/12/2012 la 08:08

  Raportul performanta (calitate) , preț este determinant in alegerea unui produs. Ne prezentarea prețului creează suspiciuni.

  • Daniel Chetroni - Comentariul nr. 2

   05/12/2012 la 00:44

   devicer.ro nu este magazin online, noi doar prezentam anumite produse care ne plac si despre care ne place sa povestim.
   Pretul il puteti gasi usor in magazinele online sau in magazinele de specialitate din toata tara.
   Mai mult, in momentul in care a fost scris articolul modelele prezentate nu erau disponibile inca pe piata din Romania si nu aveam ce preturi sa va mentionam.

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close