Cate un Samsung Galaxy S II la fiecare 1,5 secunde
Samsung si-a batut vechiul record, detinut de evolutia vanzarilor pentru modelul Galaxy S GT-I9000, cand s-au vandut 3 milioane de bucati in 85 de zile de la lansare. Acum, noul model Galaxy S II GT-I9100 s-a vandut in 3 milioane de exemplare de la lansare in doar 55 de zile, cu 30 de zile mai putin. Practic, Samsung vinde cate un Galaxy S II GT-I9100 la fiecare o secunda si jumatate!

Din cele 3 milioane de unitati, in Asia au fost 1,44 milioane vandute, iar pentru Europa asteptarile au fost mai mari.

Ramane de vazut acum in cat timp ajunge Galaxy S II la pragul de 10 milioane de unitati. Cu siguranta va bate recordul detinut de primul Galaxy S.

 

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close