Cat de repede porneste un laptop cu SSD fata de unul cu HDD? VIDEO
Ma bate un gand sa trec la un SSD in locul HDD-ului din laptop pentru a spor viteza laptopului pentru ca degeaba are un procesor de ultima generatie, Intel i7-2630QM Quad Core Sandy Bridge si 6 GB de RAM DDR3 1333 MHz daca sta si asteapta dupa viteza lentului si batranului HDD traditional care nu poate tine ritmul cu restul sistemului.

Am cautat de curiozitate sa vad ce aport de performanta imi poate aduce aceasta schimbare de la HDD la SSD si am gasit acest filmulet in care aveti doua laptopuri Asus identice unul fiind echipat cu SSD si celalalt cu HDD:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=cDyNRaFtdGE

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping online cautand produse doar cu ajutorul fotografiilor? Da, pe www.biano.ro!

Segmentul home & deco este unul dintre sectoarele de activitate online cu cea mai interesanta evolutie, iar premisa este una...

Close