Canon a lansat varful gamei de scannere foto – CanoScan 9000F Mark II
CanoScan 9000F Mark II_AS front

Canon anunţă lansarea noului vârf de gamă al seriei de scannere CCD de 9600 dpi, CanoScan 9000F Mark II, alături de un software avansat, pentru o calitate superioară, scanare la viteză mare a filmelor foto, documentelor şi fotografiilor.

Software nou, avansat     

CanoScan 9000F Mark II, care înlocuieşte echipamentul CanoScan 9000F, dispune de software-ul My Image Garden, ce oferă o navigare simplă printre funcţiile de scanare, alături de funcţiile avansate de organizare a fotografiilor, printre care şi recunoaşterea feţelor. Pentru lucrul cu documente cât mai uşor, My Image Garden are o funcţie de recunoaştere a textului (OCR) şi de creare de fişiere PDF, plus posibilitatea de a adăuga parole documentelor confidenţiale. O funcţie foarte utilă este Scan to Cloud, care permite utilizatorilor să scaneze şi să salveze documentele direct în servicii cloud, precum Evernote sau Dropbox, printr-o simplă apăsare a unui buton. Totodată, Stitch Assist permite scanarea în două etape a documentelor şi fotografiilor de format A3 şi alipirea celor două părţi.

Eficienţă energetică sporită

Noul CanoScan 9000F Mark II include o serie de funcţii utile pentru consum redus de energie. Auto Power Off opreşte scannerul automat după o perioadă de timp prestabilită, ceea ce permite utilizatorilor să economisească energie atunci când aparatul nu este folosit. În plus, 9000F Mark II foloseşte LED-uri albe, care nu necesită timp de încălzire pentru scanarea filmelor foto sau a materialelor opace, ceea ce reduce consumul de energie comparativ cu echipamentele care utilizează lămpi fluorescente.

CanoScan 9000F Mark II_AS left angle

Scanări de calitate superioară

9000F Mark II dispune de senzor CCD şi scanare cu rezoluţii de 9600×9600 dpi pentru filmele foto, respectiv 4800×4800 dpi pe suprafeţe plane, care oferă o calitate superioară şi uşurinţă în surprinderea detaliilor din fotografii sau de pe film. Funcţia Auto Document Fix asigură claritatea caracterelor, iar în cazul fotografiilor, păstrează culorile, tonurile şi contrastul.

Versatilitate în lucrul cu filmele foto

CanoScan 9000F Mark II poate scana până la 12 filme de 35mm sau patru diapozitive (pozitive sau negative) printr-o singură operaţiune. De asemenea, poate fi folosit formatul de film 120 (max. 6x22cm). Cu Film Automatic Retouching Enhancement (FARE) Level 3, rezultatele scanării sunt de calitate, chiar şi în cazul în care originalele au avut de suferit de pe urma prafului, au zgârieturi, sunt decolorate sau dacă au nevoie de corecţii de iluminare.

CanoScan 9000F Mark II_AS right angle

Utilizare simplă şi rapidă

Noul CanoScan 9000F Mark II dispune de o gamă de funcţii ce îmbunătăţesc şi simplifică experienţa de utilizare. Cele şapte butoane EZ, localizate pe partea frontală a echipamentului, oferă un proces de scanare simplu. Acestea pot fi configurate în funcţie de necesităţile şi preferinţele fiecărui utilizator. Mai mult, Auto Scan Mode recunoaşte automat tipul de document scanat şi salvează rezultatul în format foto sau document, folosind setările optime, printr-un singur click.

Pentru mai multă productivitate, CanoScan 9000F Mark II a crescut viteza de scanare la aproximativ 7 secunde pentru documente A4 color la rezoluţii de 300 dpi.

Disponibilitate         

CanoScan 9000F Mark II va fi disponibil în Europa, Africa southfayettenursing casino şi Orientul Mijolociu din aprilie 2013.

CanoScan 9000F Mark II – caracteristici principale:

  • Scanner pentru film foto, imagini, diapozitive şi documente
  • Scanare de înaltă calitate
  • Scanare foto şi documente rapidă: aproximativ 7 secunde pentru A4 color la 300 dpi
  • Scanare rapidă de film: aproximativ 18 secunde pentru negativ 35mm la 1200 dpi
  • Versatilitate: 12 cadre – filme de 35mm, 4 diapozitive – 35mm în ramă, film de format 120 (max. 6 cm x 22cm)
  • Auto Image Correction: FARE Level 3 integrat, elimină praful şi zgârieturile şi corectează decolorarea
  • Operare simplă, printr-o singură atingere, prin cele şapte butoane EZ
  • Fără timp de încălzire şi folosire LED-uri albe pentru consum redus
  • Scanare direct în Evernote sau Dropbox
  • Creare de PDF-uri cu pagini multiple, securizate

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Ce inseamna un aspirator bun

Aspiratorul este un aparat electrocasnic indispensabil in orice locuinta. Intr-o perioada in care totul se misca foarte repede, oamenii dinamici...

Close