BlackBerry Q10 este noul smartphone star compatibil 4G la Orange.
Începând de astăzi, BlackBerry Q10 este disponibil la Orange pentru precomandă online, urmând ca din 29 mai 2013 să fie prezent şi în magazine. Clienţii care aleg să îl cumpere online în perioada precomenzilor vor primi cadou un BlackBerry mini stereo speaker, în limita stocului disponibil.

BlackBerry Q10 front and sides black

Smartphone-ul star BlackBerry Q10 este compatibil 4G, iar achiziţionat împreună cu abonamentul Panteră 39 pe 24 de luni,  preţul recomandat este de 249 euro (TVA inclus).

Pentru a oferi o experienţă rapidă, BlackBerry Q10 este bazat pe noul sistem de operare BlackBerry 10. Are o tastatură clasică BlackBerry reproiectată, îmbinată cu un ecran tactil OLED de 3,1 inchi, care afişează şi cel mai mic detaliu al unei imagini. BlackBerry Q10 are cameră de 8 MP, memorie internă de 16 GB, un procesor Dual Core de 1,5 GHz cu 2 GB RAM şi este diponibil în două culori, alb şi negru.

BlackBerry Q10 front white

Interfaţa este intuitivă, noul Q10 fiind conceput pentru a se adapta la modul în care utilizatorul lucrează şi comunică de pe un smartphone.

Cei care aleg BlackBerry Q10 vor beneficia de avantajele tehnologiei HD Voice de la Orange. De asemenea, pentru transferarea conţinutului din telefonul existent în noul smartphone, ei pot apela online, în Orange shop sau la telefon, la ajutorul unui Orange Expert care îi va ghida în instalarea aplicaţiilor sau actualizarea software-ului. Orange recomandă clienţilor să opteze pentru o asigurare pentru telefon în primele 30 de zile de la achiziţie, pentru a-şi proteja investiţia de situaţii neprevăzute.

BlackBerry Q10 screenshot

În oferta Orange se regăseşte şi smartphone-ul BlackBerry Z10, lansat recent, cu acelaşi sistem de operare revoluţionar BlackBerry 10, dar cu ecran full touch.

Astfel, clienţii pot alege între modelul BlackBerry Z10 cu ecran full touch şi BlackBerry Q10, cu tastatură QWERTY şi ecran touch, în funcţie de preferinţe.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

 • trofo - Comentariul nr. 1

  02/06/2013 la 10:17

  Q10 și Z10 sunt două telefoane excelente. Sunt curios dacă o să “prindă” și în Romania la fel de bine ca peste ocean.

  • Daniel Chetroni - Comentariul nr. 2

   08/06/2013 la 00:59

   Eu cred ca modelele noul OS BB vor avea priza mai buna la public. Sunt cam piperate preturile, dar au teoretic un alt public tinta, unul cu posibilitati financiare “rezonabile”. 🙂

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close