AVerMedia anunta campania de precomenzi si teste pentru Game Capture HD
Impreuna cu PCgarage.ro, AVerMedia lanseaza o campanie de pre-comenzi pentru Game Capture HD, solutia de captura de tip stand alone proiectata special pentru jocurile pe consola. Şi AVerMedia a mai pregatit o surpriza. Incepand de astazi, orice utilizator poate trece pe la sediul PCgarage pentru a testa noul Game Capture HD.

AVerMedia Technologies, lider in tehnologie digitala multimedia, anunta disponibilitatea pentru pre-comenzi a solutiei de captura pentru gameplay-ul de pe console, Game Capture HD (C281). Impreuna cu PCgarage.ro, AVerMedia lanseaza o campanie de pre-comenzi pentru Game Capture HD, solutia de captura de tip stand alone proiectata special pentru jocurile pe consola. Astfel, orice impatimit al jocurilor pe consola isi poate asigura de pe acum cadoul perfect de Craciun. Cu Game Capture HD, gamerii pot socializa la un alt nivel, pot face schimb de experienta in cele mai noi titluri sau pot pur si simplu sa se laude cu propriile performante. Pana la sosirea stocului limitat in Romania (programat chiar inaintea Craciunului), AVerMedia Game Capture HD este disponibila pentru pre-comenzi exclusiv prin PCgarage: www.pcgarage.ro/placi-de-captura/avermedia/hd-c281/.

Si daca totusi exista utilizatori care nu mai au rabdare pana in ajunul Craciunului pentru a realiza propriile capturi de gameplay in cel mai usor mod posibil, tot impreuna cu PCgarage, AVerMedia a mai pregatit o surpriza. Incepand de astazi, orice utilizator poate trece pe la sediul PCgarage pentru a testa noul Game Capture HD. Solutia de captura este deja instalata si asteapta sa fie testata; cei interesati nu trebuie decat sa aiba asupra lor un harddisk intern de 2.5” sau un dispozitiv de stocare extern pe interfata USB (stick USB sau HDD estern cu interfata USB).

Cei care nu cunosc detaliile despre noua creatie AVerMedia trebuie sa stie ca Game Capture HD dispune de o avansata tehnologie de compresie hardware H.264, oferind astfel captura High Definition 1080i sau 720p la cea mai buna calitate, simultan cu reducerea spatiului ocupat pe harddisk de clipurile realizate. Dispozitivul dispune de intrare Component si functie Pass Through, permitand astfel captura de pe orice consola de jocuri, fara a afecta gameplay-ul. Captura se poate realiza fie pe un HDD intern de 2.5”, fie pe un HDD extern pe interfata USB, fie pe un stick USB.

Pentru mai multe informatii despre AVerMedia Game Capture HD, vizitati pagina oficiala: http://www.avermedia.com/ro/Product/ProductDetail.aspx?Id=533

Pentru mostre de calitate cu AVerMedia Game Capture HD, vizitati canalul dedicat YouTube: http://www.youtube.com/user/AVerMediaRomania

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close