ASUS PadFone si seria Transformer Pad au fost prezentate la Mobile World Congress 2012
În cadrul conferinței de presă ASUSIncredibly Mobile Endless Possibilities”, Jonney Shih a dezvăluit revoluționarul PadFone și viitoarea linie de tablete Transformer Pad.

A sosit în sfârșit momentul când fiecare ecran din viața voastră poate transcende într-un portal cu acces în timp real în lumea digitală” a declarat domnul Shih în timp ce prezenta ASUS PadFone care se transformă într-o combinație 3-în-1 de telefon, tabletă și notebook atunci când este accesorizat cu PadFone Station și PadFone Station Dock.

ASUS PadFone este un telefon inteligent ce beneficiază de un ecran Super AMOLED qHD de 4.3 inci, cel mai recent procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual-core și o cameră ultra-precisă de 8 megapixeli cu procesor de imagine Fuji, toate învelite într-un design rafinat, optimizat pentru sistemul de operare Android 4.0.

    

  

Atunci când este plasat în PadFone Station, acesta se transformă într-o tabletă de 10.1 inci cu o capacitate a bateriei de 5 ori mai mare. PadFone oferă o versatilitate nemaiîntâlnită prin tehnologia proprietară ASUS Dynamic Display care permite tranziția fără întrerupere între ecranele PadFone și PadFone Station. Pe lângă acestea, PadFone Station oferă opțional o tastatură dock ce transformă Padfone într-un calculator ultraportabil. PadFone vine, de asemenea, cu opțiunea PadFone Stylus Headset care constă într-un creion electronic Bluetooth ce se transformă într-o cască cu microfon pentru preluarea ușoară a apelurilor.

ASUS schimbă tendințele dispozitivelor mobile cu noua linie inovativă ASUS Transformer Pad. Cu trei modele distincte potrivite nevoilor unice ale utilizatorilor mobili, ASUS urmărește satisfacerea cererii cu o gamă diversă de produse. Linia ASUS Transformer Pad include Transformer Pad Prime și viitoarele game Transformer Pad Infinity și Transformer Pad 300.

    

    

Seria Transformer Pad Infinity este pregătită pentru divertismentul HD mobil, integrând impresionantul ecran Super IPS+ Full HD 1920 x 1200 și tehnologia ASUS SonicMaster. Gama Transformer Pad 300 este o platformă mobilă ideală pentru jocuri și navigare web datorită procesorului NVIDIA Tegra 3 quad-core și a ecranului IPS de 10.1 inci și cu rezoluție de 1280×800 pixeli.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close