Asus Maximus V GENE este disponibila in Romania
ASUS a adus pe piața românească plăcile de bază ROG Maximus V, ajunse la cea de-a cincea generație. Modelul de tip micro-ATX Republic of Gamers Maximus V GENE este reprezentantul de seamă al acestei serii, fiind construit pe baza celui mai nou chipset Intel Z77, cu suport pentru cea de a doua și cea de a treia generație de procesoare LGA1155, dar și pentru PCI-Express Gen-3 în variantă single și multi-GPU. Echipa Republic of Gamers a livrat modelul Maximus V GENE în culorile roșu și negru, cu funcții exclusive precum Extreme Engine DIGI+ II, sunet pentru jocuri SupremeFX III, Intel Ethernet cu ROG GameFirst și noua placă mPCIe Combo.

O nouă viteză pentru PC cu placa mPCIe Combo
mPCIe Combo este inovația echipei ROG, combinând funcțiile mPCIe și mSATA într-o singură placă de extensie, ce permite utilizarea sloturilor PCI-Express pentru grafică multi-GPU. Prin adăugarea unei unități mSATA SSD pentru a fi utilizată cu tehnologia Intel Smart Response sau pentru instalarea sistemului de operare, se eliberează porturile SATA pentru a servi altor scopuri. Combinarea unui socket mPCIe standard, pe de altă parte, permite upgrade-uri precum WiFi, Bluetooth, 3G/4G, GPS, dar și alte conexiuni.

Overclocking mai bun pe hardware premium cu design optimizat
Maximus V GENE este dedicată conceptului Republic of Gamers, fiind o placă construită pentru overclocking. Platforma oferă o experiență fantastică de overclocking fiind dotată de Extreme Engine DIGI+ II, ce include 8+4+2 faze (CPU, iGPU, DRAM) și un control precis al alimentării oferit de două controlere DIGI+ combinate cu funcțiile ROG UEFI BIOS (precum noile profile preconfigurate IC). Condensatorii 10k Black Metallic oferă o durată de viață de cinci ori mai mare cu un regim de 10 mii de ore de lucru la temperatura de 105C și tolerarea cu 20% mai eficientă a temperaturilor joase. Formatul DRAM a fost optimizat mai departe, față de generația precedentă Maximus IV, pentru a permite frecvențe mai ridicate.

SupremeFX III – sunet premium pentru jocuri. Raportul semnal-zgomot merge pe linia roșie de 110dB
Conceput pentru a aduce jucătorilor cel mai bun sunet audio integrat, SupremeFX III este o placă total separată, identificată prin linia roșie adiacentă plăcii de bază GENE. Tehnologia SupremeFX Shielding maximizează calitatea sunetului prin izolarea proceselor audio de interferențele magnetice, încapsulând chipset-ul sub un capac de aluminiu. Combinând condesatorii mari de 1500uF pentru a furniza suficientă energie pentru cele mai tari sunete, SupremeFX III atinge un raport semnal-zgomot de până la 110dB. Alăturarea X-Fi Xtreme Fidelity, EAX Advanced HD 5.0, Creative Alchemy și THX TruStudio PRO completează linia de tehnologii audio oferite.

Intel Ethernet, ROG GameFirst și LucidLogix Virtu MVP
Intel Ethernet și ROG GameFirst reduc cu 35% încărcarea procesorului prin prioritizarea traficului în rețea în timp ce suportul LucidLogix Virtu MVP activează un nou mod grafic hibrid ce crește performanța video cu până la 60%.

Modelul ASUS Maximus V GENE este deja disponibil pe piața din România, prețul aproximativ fiind de 890 lei (inclusiv TVA). Pentru mai multe informații vă rugăm vizitați rog.asus.com.

Specificații tehnice:

Procesoare suportate Generațiile 2 și 3 ale procesoarelor Intel Core pe Intel Socket 1155
Chipset Intel Z77
Tipuri de memorie Dual channel; 4 x DIMM, max. 32GB, DDR3 2800(O.C.)/2666(O.C.)/2600(O.C.)/2400(O.C.)/2200(O.C.)/2133(O.C.)/1866(O.C.)/
1600/1333/1066 MHz
Sloturi PCIe 2 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 or dual x8, red)
1 x PCIe 2.0 x4 (black)
1 x mini-PCIe 2.0 x1 on mPCIe Combo
Suport Multi-GPU Suport 2-Way NVIDIA SLI / AMD CrossFireX Technology / LucidLogix Virtu MVP Technology
Ieșiri video HDMI/DisplayPort
LAN Gigabit Intel Ethernet LAN
USB 6 x USB 3.0; 8 x 2.0 port
Stocare 4 x SATA 6Gb/s porturi
2 x SATA 3Gb/s porturi
1 x eSATA 3Gb/s porturi
1 x mini-SATA 3Gb/s porturi pe mPCIe Combo

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping online cautand produse doar cu ajutorul fotografiilor? Da, pe www.biano.ro!

Segmentul home & deco este unul dintre sectoarele de activitate online cu cea mai interesanta evolutie, iar premisa este una...

Close