ASUS a lansat media player-ul O!Play TV Pro
ASUS O!Play TV Pro transformă vizionarea emisiunilor TV într-o experiență HD digitală completă, simplificând recepția și distribuția de conținut multimedia. Facilitățile sale permit rularea și înregistrarea programelor digitale, precum și a oricărui fișier multimedia actual, inclusiv 3D, grație suportului pentru peste 50 de formate.

Tehnologia ASUS O!Easy adaugă funcții specifice, ce pot fi apelate printr-o singură comandă, precum streaming-ul, partajarea și reluarea programului. Sistemul rămâne activ mereu, oferind acces direct la majoritatea serviciilor de divertisment online. Utilizatorul se va bucura de toate acestea folosind cât mai facil un singur dispozitiv.

Vizionează și înregistrează conținutul TV digital
O!Play TV Pro este livrat cu un tuner digital DVB-T pentru recepția programelor TV digitale transmise terestru. Utilizatorii își pot planifica ce emisiuni să urmărească folosind ghidul EPG, disponibil pentru o săptămână în avans, în funcție de locație. Materialele video pot fi înregistrate pe un hard disk intern de 3.5” cu ajutorul recorder-ului video inclus (PVR). ASUS a integrat în dispozitiv funcția TimeShift, care poate opri și relua emisiunile digitale, în timp real, atunci când utilizatorul e nevoit să plece din fața ecranului, dar nu dorește să piardă acțiunea.

Peste 50 de formate suportate, inclusiv 3D
Compatibilitatea rămâne o chestiune critică pentru media playere. În consecință, O!Play TV Pro oferă suport pentru mai mult de 50 de standarde multimedia importante, pentru o vizualizare fără griji. Printre acestea se regăsesc: ISO, MKV, RM/RMBV, MVA, AVI, MPEG1/2/4 și MP4. Prin adăugarea suportului 3D, player-ul folosește H.264 MV (TS, M2TS și BD-ISO) extinzând compatibilitatea cu majoritatea formatelor 3D existente pe piață.

Tehnologia ASUS O!Easy
Redarea, transferul și partajarea conținutului HD devin mai simple prin O!Easy, tehnologie care conectează O!Play TV Pro cu celelalte echipamente din sufragerie. Următoarele funcții se apelează printr-o apăsare de buton:
– O!Capture: conținutul multimedia și programele TV pot fi postate pe Facebook
– O!Replay: redă ultimele șapte secunde dintr-un program
– O!Direct: redă conținutul stocat pe desktop sau notebook direct pe TV
– O!MediaShare: redă printr-o conexiune wireless conținutul stocat pe un dispozitiv mobil direct pe TV
– AutoPlay: redă clipurile stocate pe un drive USB sau card SD/MMC/MS/xD fără setări suplimentare

Acces la divertismentul online
O!Play TV Pro este un produs activ. Se poate conecta prin conexiunile Gigabit Ethernet și Wi-Fi la o multitudine de servicii și materiale online. Echipamentul maximizează lățimea de bandă disponibilă, reduce decalajul și latențele, oferind un transfer rapid și un streaming fluid. O!Play TV Pro este preconfigurat pentru a accesa instant Acetrax, Facebook, YouTube Leanback, DailyMotion, Flickr și Picasa. ASUS oferă periodic actualizări de software pentru dispozitiv și paleta sa de servicii, utilizatorii putându-se aștepta la o creștere continuă a conținutului disponibil online.

ASUS O!Play TV Pro este disponibil la comandă în România, prețul aproximativ fiind de 899 RON (inclusiv TVA).

Specificații:

Caracteristici

Descriere

Formate video MPEG1/2/4, H.264, VC-1, RM/RMVB, XVID
Extensii fișiere video .mp4, .mov, .avi, .asf, .wmv, .flv, .mkv, .ts, m2ts, .dat, .mpg, .vob, .mts, .iso, .trp,M1V,M2V,M4V
Formate video 3D H.264, MVC, .ts, m2ts
Formate audio MP3, WAV, AAC, OGG, FLAC, AIFF, Dolby® Digital AC3m, DTS Digital Surround™, Dolby® Digital Plus, PCM/LPCM, Dolby® TrueHD, ID3 Tag
Formate imagine JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF
Formate subtitrări .srt, .sub, .smi, idx+sub, .ssa, .ass
Fișiere sistem FAT16/32, NTFS, HFS/HFS+, ext3
Sistem TV Digital TV: DVB-T
Wireless Wi-Fi 802.11b/g/n
Stocare 3.5” (până la 3TB)
Calitate înregistrare Hard disk (până la 3TB, înregistrare TS)
Intrări/Ieșiri Buton pornire
Intrare pentru alimentare
Un port USB 3.0
Două porturi USB 2.0
Un port USB 3.0 (PC Link)
Un port Gigabit LAN (1000Mbps)
Un port HDMI (HDMI 1.4)
O conexiune component (YPbPr)
O ieșire audio analog
O ieșire video analog
O ieșire optică pentru audio digital
O ieșire audio digitală (coaxială)
Un cititor SD/MMC/MS/xD (4-in-1)
Intrare antenă RF
Ieșire antenă RF
Dimensiuni și greutate 30cm x 24.3cm x 4cm
1100g (incluzând suportul pentru hard disk)
Alimentare 12V, 3A
Temperaturi de operare 5°C-35°C

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe , Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Dell Latitude 7420 sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S22 Ultra.

[fbcomments]

Comentarii

Trackback-uri

ASUS O!Play TV Pro
4 Februarie 2012 ora 0:43

[…] devicer.ro […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Trebuie sa schimbi anvelopele? Achizitioneaza anvelope allseason de pe Velopa.ro

Anvelopele allseason sunt ideale pentru persoanele care isi doresc sa plece la drum fara probleme, indiferent de anotimp. Acestea sunt...

Close