Asigurarea de sanatate privata la locul de munca
Stilul de viață al unui angajat în zilele noastre implică, de regulă, factori de risc pentru sănătate. Statul prea mult la birou, în fața unui calculator, consumul de alimente nesănătoase, neglijarea meselor principale, stresul creat de deadline-uri și responsabilități sunt doar câteva dintre riscurile pe care mulți dintre noi le avem zi de zi.

Atunci când apare o problemă medicală care necesită un control amănunțit, spitalizare sau chiar intervenție chirurgicală, de multe ori asigurarea de sănătate de la stat nu satisface nevoile asiguratului. În plus, putem fi incluși pe o listă de așteptare pentru un control sau tratament de care să avem nevoie într-un timp mai scurt. Ce facem în acest caz?

Există numeroase firme de asigurări care vin cu oferte avantajoase pentru cei ce doresc o alternativă la serviciile medicale de la stat. Însă, cum alegem asigurarea potrivită și de unde știm că serviciile pentru care plătim sunt garantate?

În cazul în care te regăsești în ipostaza unui angajator, cum alegi cele mai bune asigurări de sănătate pentru angajați?

Te invităm să afli în continuare care sunt avantajele unei asigurări de sănătate private și ce cuprinde aceasta.

De ce este esențială asigurarea de sănătate privată

Fie că ești angajat și ești preocupat de bunăstarea ta și a celor dragi, fie că ești angajator și dorești o soluție avantajoasă de asigurare atât pentru firma ta cât și pentru angajați, iată de ce o poliță de asigurare privată este benefică pentru tine.

Asigurările private acoperă un număr mare de servicii medicale de top, care pot fi accesate rapid. Persoanele asigurate se pot trata în clinici private, cu aparatură medicală de ultimă generație și au parte de toată atenția cuvenită.

Cu o astfel de asigurare, te simți în siguranță și ai posibilitatea, oricând, să apelezi la consultații de specialitate, analize de laborator, investigații, tratamente și spitalizare. Serviciile asigurării sunt disponibile pentru a fi solicitate și în mod digital, pentru a fi mereu la îndemâna ta.

În funcție de pachetul ales, Signal Iduna, expertul în asigurările private de sănătate, îți pune la dispoziție o rețea extinsă de clinici partenere cu decontare directă. Singura ta grijă va rămâne să îți menții sănătatea la nivel optim.

Cum poți beneficia de o asigurare de sănătate privată?

În calitate de persoană fizică, ai oricând posibilitatea să apelezi la o societate de asigurări pentru a încheia o poliță de asigurare de sănătate privată. Însă, în cazul în care activezi într-o firmă cu mai mult de 5 angajați, angajatorul tău are ocazia de a apela la o soluție avantajoasă atât pentru el, cât și pentru tine și colegii tăi: asigurarea de sănătate privată pentru angajați.

Astfel, tu ai parte de soluții medicale complete și complexe cu decontare directă, iar angajatorul are o serie de beneficii pe termen lung, precum:

  • Productivitate crescută a angajaților prin oferirea unui beneficiu motivant în plus la pachetul salarial;
  • Sprijinirea efortului resurselor umane prin eficientizarea recrutării și retenției, datorită noului set de beneficii atractive adus de soluția Signal Enterprise;
  • Adaptarea pachetului de servicii asigurate în funcție de organigrama companiei;
  • Câștiguri pe termen lung datorită motivației, productivității și retenției angajaților valoroși.

 Când este momentul să alegi o asigurare medicală privată?

Odată ajuns la finalul acestui articol, te invităm să afli mai multe detalii despre cum se obține o asigurare privată și care sunt beneficiile tale atât ca angajator, cât și ca angajat. Consultanții Signal Iduna sunt pregătiți să te asiste în găsirea soluției care ți se potrivește.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe , Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Dell Latitude 7420 sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S22 Ultra.

[fbcomments]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Trebuie sa schimbi anvelopele? Achizitioneaza anvelope allseason de pe Velopa.ro

Anvelopele allseason sunt ideale pentru persoanele care isi doresc sa plece la drum fara probleme, indiferent de anotimp. Acestea sunt...

Close