Acer Aspire S7, cel mai usor si subtire Ultrabook cu touch este disponibil prin ELKOTech Romania
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distribuirea de produse hardware si software ale unor producatori de renume din industria IT, anunta disponibilitatea noului Acer Aspire S7, cel mai usor si subtire Ultrabook cu touch, care ruleaza pe Windows 8.

Subtire cat un smartphone, Aspire S7 are o carcasa unibody din aluminiu si dispune de un display touch Full HD cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul Ultrabook-ului este protejat de Gorilla Glass 2, tehnologie care ofera sistemului o rezistenta superioara. Acer este prima companie care foloseste acest tip de protectie, Gorilla® Glass 2, in construirea laptopurilor.

Acer a abordat o noua metoda pentru dezvoltarea Aspire S7. Am folosit metode si materiale premium, am pus experienta utilizatorului pe primul plan. Angajamentului nostru este de a incorpora in produsele noastre tehnologii care completeaza comportamentul uman si stimuleaza actiunea si gandirea progresiva”, a declarat Jim Wong, Presedinte corporate al Acer.

Pentru o rezistenta mai mare, intre carcasa si sticla este inclus un material de amortizare, astfel incat daca Ultrabook-ul este scapat, socul sa fie absorbit de carcasa si nu de sticla.

Aspire S7 vine cu o solutie de racire noua, numita “TwinAir”, care creste autonomia bateriei si pastreaza Ultrabook-ul rece. Solutia foloseste doua ventilatoare de mare viteza, 10000rpm, unul pentru a trage aer rece si altul pentru a elibera aer cald.

Acer Aspire S7 este unul dintre cele mai noi Ultrabook-uri lansate la nivel international. Faptul ca acesta este disponibil in oferta partnerilor ELKOTech este un avantaj pentru utilizatori, care au astfel acces rapid la cele mai noi produse de pe piata”, a declarat Cristian Paiu, Product Manager Acer in cadrul ELKOTech.

Acer Aspire S7 ruleaza cu procesoare Intel Core i5-3317UB sau i7-3517U si foloseste SSD-uri in RAID 0. Bateria Li-Polymer ofera o autonomie de 6 ore, utilizatorul putand dubla durata de viata pana la 12 ore prin folosirea unei baterii complementare.

Acer Aspire S7 vine cu doua noi tehnologii, Acer Green Instant On pentru o bootare si pornire rapide, si Acer Always Connect, care le permite utilizatorilor sa isi conecteze si foloseasca datele pe mai multe dispozitive, oriunde, oricand, chiar si in modul sleep. Dispozitivele vin cu tehnologia AcerCloud pentru a le oferi utilizatorilor acces la datele din Ultrabook de pe smartphone si tablet PC. Astfel, utilizatorii pot face fotografii cu smartphone-ul si apoi sa le vada pe Ultrabook.

Acer Aspire S7 este disponibil in oferta partnerilor ELKOTech incepand cu luna noiembrie, la preturi pornind de la 6199 de lei.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close