Vodafone Romania lanseaza un nou serviciu pentru utilizatorii Facebook: notificari gratuite prin SMS
  • Noul serviciu Facebook disponibil in portofoliul Vodafone permite utilizatorilor acestei retele sociale sa primeasca notificari gratuite prin SMS, chiar si atunci cand nu pot accesa internetul de pe un computer sau de pe telefonul mobil
  • Odata cu introducerea acestui nou serviciu, Vodafone Romania ofera cel mai complet portofoliu de servicii si aplicatii Facebook de pe piata locala

Clientii Vodafone Romania pot ramane conectati, de acum, la contul lor de Facebook direct de pe telefonul mobil, prin intermediul mesajelor SMS. Vodafone Romania lanseaza un nou serviciu – notificari gratuite prin SMS pentru utilizatorii Facebook – care faciliteaza interactiunea cu aceasta retea sociala chiar si cand utilizatorii nu se pot inregistra online. Prin adaugarea acestui serviciu in portofoliul Facebook de care dispune Vodafone Romania, clientii nostri se bucura de o experienta Facebook completa, indiferent de locul unde se afla sau de modalitatea prin care acestia aleg sa acceseze aceasta retea sociala.

Noul serviciu permite celor care au cont pe Facebook sa isi monitorizeze activitatea pe contul lor personal, direct de pe telefonul mobil prin intermediul notificarilor gratuite primite prin SMS. Mai mult, acestia pot sa fie activi pe Facebook si sa interactioneze cu prietenii lor, postand comentarii sau trimitand mesaje, tot de pe telefonul mobil: prin trimiterea unui mesaj text catre numarul 32665 (FBOOK). Acest serviciu suplimentar este taxabil, iar tariful este de 0,05 Eur credit/SMS pentru clientii Cartelei Vodafone si 0,06 Eur/SMS pentru abonati, TVA inclus.

Suntem foarte incantati ca odata cu adaugarea acestui nou serviciu de notificari gratuite prin intermediul SMS-urilor, putem oferi cea mai completa experienta Facebook pe telefonul mobil, in Romania. Suntem, de altfel, printre primele companii care au promovat aceasta retea sociala la noi in tara. Iar acum, acest pioneriat este rasplatit peste asteptari: utilizarea Facebook in cadrul retelei Vodafone a crescut cu peste 50% in ultimele sase luni, fapt ce se datoreaza atat performantelor retelei noastre cat si cresterii inregistrate pe segmentul smartphone la nivelul intregii piete” a declarat Ovidiu Paraschivescu, Team Leader Internet Development, Vodafone Romania.

Pe langa serviciul de notificari Facebook prin SMS, clientii Vodafone au la dispozitie urmatoarele servicii curente:

m.facebook.com – prima varianta pentru mobil a retelei sociale Facebook adaptata pentru telefonul mobil, disponibila tuturor clientilor Vodafone;

0.facebook.com – cel mai rapid mod de a folosi Facebook gratuit: 0.facebook.com este o versiune simplificată a site-ului de mobil Facebook (conţine doar text), iar traficul de date consumat pentru a naviga in 0.facebook.com este gratuit, exclusiv pentru clientii Vodafone;

Aplicatia Facebook Java pentru telefoane non-smartphone ofera experienta Facebook similara celei disponibile pentru utilizatorii de smartphone-uri, pe mai mult de 2.500 de modele de telefoane: utilizatorii pot avea acces instantaneu la toate sectiunile din Facebook (imagini, mesaje, comentarii) chiar daca nu folosesc un telefon de ultima generatie.

Clientii Vodafone pot dispune de noul serviciu incepand cu 28 iulie 2011. Pentru informatii suplimentare, clientii pot intra pe www.vodafone.ro/facebook sau www.facebook.com/mobile/?texts.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Este amanetul o solutie buna si rapida?

Te-ai aflata poate in solutii dificile in care ai avut nevoie de o anumita suna de bani intr-un timp scurt?...

Close