Vanzarile seriei Samsung Galaxy S (I, II si III) au depasit 100 de milioane de unitati
Astazi Samsung a anuntat ca vanzarea seriei de telefoane mobile inteligente Galaxy S (I, II si III) a depasit pragul de 100 de milioane de unitati. Daca ne uitam pe cifrele de mai jos si insumam vanzarile celor trei versiuni, totalizam 104 milioane de unitati din care putem deduce ca cele 4 milioane de unitati mai sunt pe stocul magazinelor ce le comercializeaza. Aceasca cifra este una ce merita respectul tuturor.

  • Samsung anunță că vânzările la nivel global pentru GALAXY S III și pentru cele două modele anterioare GALAXY S și GALAXY S II, vârfuri de gamă ale seriei de smartphone-uri Samsung, au depășit 100 de milioane de unități în data de 13 ianuarie 2013.
  • Smartphone-urile Samsung GALAXY au încorporate funcții intuitive și sunt ușor de folosit. În plus, ecranele acestor modele au capacitatea de a reda fotografii și videoclipuri la o calitate uimitoare ce oferă utilizatorilor o experiență premium, completată de un design funcțional și elegant.
  • Seria GALAXY S a înregistrat peste 24 de milioane de livrări la nivel mondial, 10 milioane dintre acestea fiind atinse chiar la numai 7 luni de la lansarea pe piață, din iunie 2010.
  • Pornind de la acest succes, Samsung a lansat modelul GALAXY S II, în aprilie 2011. Această versiune a atins aproximativ 40 de milioane de livrări. 10 milioane dintre livrările la nivel mondial au fost atinse în doar 5 luni de la lansare.
  • În mai 2012, Samsung a prezentat modelul GALAXY S III – un smartphone cu design inspirat de natură, ce face telefonul mult mai ușor de folosit.
  • În acest moment, GALAXY S III a depășit pragul de 40 de milioane de unități vândute.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close