Utilizatorii Vodafone Romania au acces gratuit la Internetul mobil in metroul bucurestean.
  • Toti clientii Vodafone beneficiaza de acces gratuit la Internet in statiile si tunelurile metroului bucurestean, prin telefon, laptop sau tableta
  • Vodafone a obtinut, pentru a treia oara, cele mai bune rezultate dintre toate retelele de comunicatii mobile din Romania, in urma masuratorilor facute de catre auditorul independent P3 Communications

Incepand de astazi, Vodafone ofera tuturor utilizatorilor sai acces gratuit la Internet in statiile si tunelurile metroului bucurestean.

Toti clientii Vodafone care au activat o optiune de Internet – abonati, utilizatori de cartele sau de alte servicii de date – beneficiaza de acces gratuit la net, prin telefon, laptop sau tableta. Utilizatorii care nu au activata o optiune de Internet pot face acest lucru foarte usor, printr-un simplu apel gratuit la *NET#.

Serviciile gratuite puse la dispozitie de Vodafone se bazeaza pe o solutie 3G/HSDPA care permite utilizatorilor accesul facil si rapid la Internetul mobil. Trecerea la o sesiune gratuita de browsing se face automat, fara a necesita modificarea setarilor de acces la Internet. Utilizatorii revin la o sesiune cu tarif normal de date, in apropierea iesirii din statiile de metrou.

Aceasta lansare are loc in acelasi timp cu efectuarea unui nou set de masuratori de catre auditorul independent P3 Communications. Acesta a reconfirmat ca Vodafone a obtinut cele mai bune rezultate dintre toate retelele de comunicatii mobile GSM/UMTS din Romania, pe toti indicatorii masurati.

Campania de masuratori s-a derulat in perioada 12 septembrie – 4 octombrie 2011, in Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, Galati, Braila, Bacau, Oradea, Arad, Timisoara, Craiova, Pitesti, Sibiu, Brasov si Ploiesti. Pentru mai multe detalii, vizitati http://www.p3-group.com/communications.

Metodologia, instrumentele, echipamentele, infrastructura masuratorilor, precum si zonele masurate au fost selectate exclusiv de catre P3 Communications.

Vodafone Romania ofera cea mai extinsa acoperire pentru serviciile de Internet mobil de mare viteza, pentru 90% din populatia tarii. Reteaua de date mobile a Vodafone acopera peste 12.000 de localitati din toata tara, permitand viteze de descarcare a datelor de pana la 21,6 Mbps.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close