Update la Android 2.3.5 pentru HTC Desire HD
Se pare ca din ce in ce mai multi utilizatori de HTC Desire HD nebranduite de operatorii de telefonie mobila au inceput sa primeasca update-ul la Android 2.3.5 Gingerbread si care inglobeaza Sense 3.0.

Utilizatorii care au inceput sa primeasca pana in acest moment sunt din tarile: Olanda, Serbia, Cipru, Marea Britanie, Malta, si se pare ca incet incet lista se extinde.

Daca reusiti sa faceti acest update si in Romania, va rugam sa ne lasati scris mai jos ca sa poata vedea si alti utilizatori de Desire HD din Romania.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

 • concept w - Comentariul nr. 4

  28/12/2011 la 02:09

  Am desire HD de un an şi am trecut pe 2.3.5 acum vreo 2 săptămâni. Totul a mers perfect până ieri: m-a sunat un prieten şi am vrut sa ii resping apelul pentru a-l suna eu înapoi, dar cand am tras iconita rosie in cerc s-a blocat telefonul. De atunci îmi face asta in continuu, fie că încerc sa răspund, fie că resping apelul. Se întâmplă asta doar dacă telefonul are ecranul blocat. Are careva idee cum se poate rezolva? Se poate renunţa la cerculetul care deblocheaza ecranul?

 • Valy - Comentariul nr. 3

  27/12/2011 la 13:42

  Si eu tot in 13 decembrie am primit update-ul; l-am instalat si pot sa spun ca e destul de atractiv si are cateva chestii noi insa problema e ca de atunci imi merge foarte greu. Mai exact cand ies din vre-o aplicatie sau de pe web in fereastra principala dureaza cateva secunde si imi apare logoul de HTC. Daca mai a intalnit careva problmea asta as fi curios sa stiu cum a rezolvat-o.

 • Mihalcea Valentin - Comentariul nr. 2

  13/12/2011 la 17:46

  Mereu vad update-uri pentru telefoanele android dar pentru Samsung i5500 galaxy 5, nimic.. Stiti ceva ?

 • happyface - Comentariul nr. 1

  13/12/2011 la 09:28

  azi am primit si eu mesajul de update , insa inca nu am avut timp sa-l descarc. va spun mai multe dupa ce fac update

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close