Un teaser pentru concursul lunii Noiembrie pe DeviceR.ro
Alaturi de prietenii de la Vexio am pregatit un super concurs DeviceR.ro pentru luna Noiembrie pentru care nu va spunem marele premiu inca, ci doar va oferim o bucata de imagine din acesta.

Multi dintre voi probabil veti recunoaste produsul, altii poate nu. Eu va propun sa vizitati magazinul online Vexio.ro pentru a gasi produsul in oferta lor.

Ca o noutate in acest teaser va oferim si o informatie ajutatoare pentru a aduna mai multe sanse in acest concurs: cine cumpara orice produs si de orice valoare de pe magazinul online Vexio.ro incepand cu data de 25 Octombrie 2011 pana in data terminarii concursului (undeva in a doua jumatate a lunii Noiembrie), va primi la extragerea finala  cinci sanse in loc de o sansa.  O sa aveti nevoie de numarul de comanda sau numarul de pe factura pentru validarea achizitiei si primirea sanselor in plus.

Deci daca aveti de cumparat ceva pentru voi sau pentru a face un cadou celor apropiati, castigati si pentru voi cinci sanse pentru urmatorul concurs prin achizitia acestor produse de pe Vexio.ro. Eu va garantez ca preturile lor sunt foarte bune.

 

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close