Un nou produs de securitate marca Bitdefender: Proiect Gonzales. Cine il testeaza poate castiga un netbook Samsung
Bitdefender, liderul pieţei româneşti de securitate a informaţiilor, dă astăzi startul proiectului Gonzales, un nou prototip de program antivirus. Proiectul Gonzales oferă utilizatorilor opţiunea de a se desprinde de modul tradiţional în care interacţionează cu programul antivirus, printr-un design inovator şi îndrăzneţ, care reduce timpul şi eforturile necesare pentru configurare şi administrare.

Bitdefender lansează în acelaşi timp şi o provocare către utilizatori. Este vorba de o invitaţie de a participa direct la dezvoltarea următoarei generaţii de tehnologii Bitdefender, prin testul beta public.

Pentru noi, această lansare este o ocazie unică de a testa şi rafina o sumă de concepte şi idei care se vor regăsi în noua generaţie de produse şi servicii. Este o aventură la care vor participa şi utilizatorii noştri, o mică excursie în viitorul previzibil, dacă vreţi” a declarat Alexandru Bălan, Product Manager Bitdefender.

Compania Bitdefender a pregătit şi un premiu pentru testerul cel mai harnic – un netbook Samsung “verde”, alimentat cu celule solare.

Noul antivirus Bitdefender poate fi descărcat de aici http://gonzales.bitdefender.ro

 

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

 • ppscslv - Comentariul nr. 1

  26/09/2011 la 05:07

  l-am instalat, bibilit, testat si tot azi cred ca il si scot. nu-i cine stie ce noutate in comparatie cu concurenta…

  • Daniel Chetroni - Comentariul nr. 2

   26/09/2011 la 09:20

   @ppscslv:
   Gandeste-te ca este inca un produs in dezvoltare in stadiu Beta. 😉
   Probabil il compari cu un produs final al altor companii.

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close