Un alt fel de Black Friday: Security Days pe bestantivirus.ro, 50% reducere la toate produsele Kaspersky Lab
Punkt Net, distribuitor oficial al soluţiilor de securitate Kaspersky Lab, anunţă Security Days, adică patru zile de reduceri de până la 50% la soluţiile de securitate Kaspersky Lab pentru utilizatori individuali şi companii, comercializate pe bestantivirus.ro. Promoţia începe vineri, 13 aprilie şi se încheie luni, 16 aprilie.

În ciuda superstiţiilor, vineri, 13 aprilie, nu este o zi cu ghinion“, spune Robert Petrache, Country Sales Manager la Punkt Net. „Este o zi cu noroc pentru toţi cei care îşi doresc protecţie IT superioară în faţa atacurilor cibernetice, deoarece reprezintă debutul Security Days. Aşadar, începând cu vinerea aceasta, intraţi pe bestantivirus.ro dacă vă doriţi o soluţie de securitate premium“, completează Petrache.

Produsele participante la promoţie sunt soluţiile Kaspersky ONE, Kaspersky PURE, Kaspersky Anti-Virus 2012, Kaspersky Internet Security 2012, Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition, Kaspersky Anti-Virus for Mac, precum şi Kaspersky Mobile Security 9. De asemenea, la acestea se adaugă suitele de securitate business, dedicate companiilor de toate mărimile.

Promoţia Security Days este valabilă pentru toate licenţele Kaspersky Lab de bază.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close