[Tutorial] Jailbreak iOS 5.0.1 pentru iPhone 3Gs, 4, iPod Touch 3G, 4G si iPad
In primul meu tutorial pe Devicer.ro o sa va arat cum sa faceti jailbreak unui iPhone 3Gs, 4, iPod Touch 3G, 4G sau iPad pe iOS 5.0.1 (ultimul iOS public). Acest proces nu este unul foarte complicat daca urmariti instuctiunile mele si daca aveti putin curaj. Puteti face jailbreak de pe Mac OSX sau de pe Windows.

Pentru inceput, daca aveti un device deblocat cu ultrasn0w sau cu GeveySIM, NU faceti update/restore la iOS 5.0.1 pentru ca nu le veti mai putea debloca in viitor.

Device-urile suportate si tipurile de jailbreak sunt:

 • iPhone 4 (Tethered)
 • iPhone 3GS new bootrom (Tethered)
 • iPhone 3GS old bootrom (Untethered)
 • iPod Touch 4G (Tethered)
 • iPod Touch 3G (Tethered)
 • iPad 1 (Tethered)

In continuare aveti nevoie de:

Sa incepem!

Pasul 1: Conectati device-ul la PC cu cablul USB, deschideti iTunes, selectati device-ul vostru din stanga, apasati Shift + butonul “Restore” din iTunes si apoi selectati ipsw-ul descarcat mai devreme. Daca aveti deja iOS 5.0.1 sariti peste acest pas.

Pasul 2: Deschideti redsn0w 0.9.9 b9 si apasati pe butonul “Jailbreak”.

Pasul 3: Bifati “Install Cydia” iar apoi apasati “Next”.

Pasul 4: Inchideti device-ul si apoi conectati-l la PC.

Apasati “Next”, porniti telefonul apoi tineti apasat pe butonul Home si pe butonul Power deodata timp de 10 secunde. dupa aceste 10 secunde tineti apasat in continuare doar pe butonul Home pana cand redsn0w incepe instalarea.

Pasul 5: In cateva minute veti avea un device jailbroken. Felicitari!

Pasul 6: Pentru ca jailbreak-ul este unul tethered, de fiecare data cand pornim telefonul trebuie sa il deschidem cu redsn0w. Pentru a face asta deschideti redsn0w si apasati pe “Extras”, pe “Just boot” apoi urmati instructiunile de la pasul 4.

Trebuie sa faceti acest pas de fiecare data cand vreti sa porniti device-ul. (de asemenea rezolva problema cu crash-ul applicatie Cydia sau icoana alba a acesteia).

Cititi si postul de pe iPhoNews.ro

Despre autor

Fan IT&C de mic. Imi place sa fiu mereu informat despre lucruri interesante si utile din domeniul Tech dar nu numai. Apple fan, Twitter addict and Music lover.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

 • alexandru - Comentariul nr. 1

  31/07/2012 la 14:35

  salut … eu am ios 5.1 pe un 3gs si m-am saturat sa folosesc de fiecare data redsn0w pentru a porni deviceul, exista o solutie pentru a-l putea porni normal?

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Este amanetul o solutie buna si rapida?

Te-ai aflata poate in solutii dificile in care ai avut nevoie de o anumita suna de bani intr-un timp scurt?...

Close