Teaser pentru un nou concurs pe devicer.ro
Avem in desfasurare un concurs pentru bloggeri pentru care Vexio.ro si Lenovo Romania ofera un laptop Lenovo si alte premii interesante. Acest concurs se incheie Sambata pe 24 Martie 2012 la ora 23.59.

Suplimentar, impreuna cu prietenii de la Vexio.ro va oferim un mic teaser pentru un concurs ce-l vom demara saptamana urmatoare unde va vom oferi un premiu foarte atractiv. Nu va spunem despre ce e vorba, doar va aratam o mica parte din produs si va provocam sa ghiciti:

Urmareste Devicer.ro pe Facebook sau Twitter si Vexio.ro pe Facebook sau pe Twitter pentru a afla cand demaram concursul. Revenim in cateva zile 😉

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close