Tastatura universala de la Logitech pentru produsele Apple: iPhone, iPad si Mac
Logitech a lansat Logitech Wireless Solar Keyboard K760 pentru Mac, iPad sau iPhone, un nou dispozitiv ce se alătură gamei dedicate produselor cu încărcare solară. Tastatura continuă tradiția începută cu Logitech Wireless Solar Keyboard K750 și continuată cu Logitech Solar Keyboard Folio, adăugând conectivitate Bluetooth cu un sistem rapid de comutare. Tastatura permite conectarea simultană a mai multor dispozitive si comutarea rapidă între acestea prin apăsarea unui buton.

Laptop-urile, smartphone-urile și tabletele ne înconjoară, la muncă și în timpul liber,” a precizat Denis Pavillard, vice președinte al diviziei de design în cadrul Logitech. “Deoarece dispozitivele Apple sunt în centrul acestui trend, Logitech îmbunătățește modul în care utilizatorii interacționează cu acestea. Încărcarea solară, layout-ul familiar și design-ul confortabil marca Mac sunt elementele care vor face ca Logitech Wireless Solar Keyboard K760 să fie pe placul utilizatorilor Apple din întreaga lume.

Tastatura Logitech Wireless Solar K760 este stilată, compactă și are integrate celule solare. Prin intermediul Bluetooth-ului, poți conecta tastatura la iPad, Mac sau iPhone la care poți tasta pe rând, comutând între ele prin apăsarea unui buton.

Partenerul perfect pentru dispozitivul Apple preferat, Logitech Wireless Solar Keyboard K760 dispune de un design minimalist, subțire și taste speciale de Mac, ce includ comenzile Command, Brightness, Eject și multe altele. Deisgn-ul concav al tastelor îți oferă un confort, tastare silențioasă și mai multă viteză și precizie față de experiența pe o tastatură on-screen.

Datorită construcției prietenoase cu mediul, cutiei integral reciclabile și celulelor solare aflate pe tastatură, aceasta este concepută să minimizeze urma de carbon asupra mediului. Asemenea tastaturilor solare de la Logitech, K760 poate fi încărcată de la orice tip de  lumină, în interior sau în plin soare. Încărcată total, tastatura funcționează pentru cel puțin trei luni, chiar și în întuneric total (cu un timp de folosire de opt ore pe zi).

Preț și disponibilitate

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 va fi disponibilă în Europa din luna Iulie 2012 la un preț recomandat de 79,99 Euro.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close