Tableta Asus Transformer Prime este tableta Android cu cele mai multe precomenzi
Asus a depasit Samsung la un capitol pe o piata unde Samsung avea suprematia: Transformer Prime este tableta Android care are cele mai multe precomenzi la nivel global.

Este adevarat totusi si ca Asus Transformer Prime este prima tableta cu procesor Nvidia Tegra 3 Quad Core, dar este si o tableta care aduce ceva in plus fata de concurenta, asa cum si primul Transformer a facut-o.

Cei de la Asus au lucrat bine campania de promovare si se pare ca vor reusi sa castige o cota de piata din ce in ce mai interesanta. Eu imi doresc mult sa-i vedem cat mai repede, probabil in prima parte a lui 2012 si cu macar unul, daca nu doua smartphone-uri Android. Cu siguranta vor fi foarte interesante si vor avea priza la public pentru ca brandul Asus creste frumos de la an la an.

Bravo Asus!

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close