Steve Jobs a murit ieri noapte. O pierdere imensa nu doar pentru Apple
A fost anuntata moartea vizionarului Apple, vizionarului unor produse ce au schimbat lumea IT si cea de divertisment (Jobs era actionar si la Disney, Pixar).

Sincer va spun ca este o mare pierdere nu doar pentru companiile din care facea parte ci si pentru restul companiilor si pentru restul populatiei pentru ca Jobs a fost cu adevarat un geniu si era de neegalat in ceea ce facea.

La doar o zi distanta de lansarea ultimului produs Apple – iPhone 4S – eu cred ca este ultimul ajutor pe care Jobs il poate oferi companiei Apple, ajutor care consta in atragerea din nou a atentiei (asupra Apple) dupa lansarea destul de controversata de acum doua zile.

Dati-mi voie sa am momentele mele de indoiala cu privire la momentul in care Steve Jobs a murit. Daca fotografiile sunt reale si ganditi-va ca sunt din luna August, mie mi-e greu sa cred ca a reusit sa mai traiasca inca doua luni, Cancerul la pancreas este unul dintre cele mai chinuitoare pentru om iar stadiul in care il vedem pe Jobs in aceste imagini pe mine ma face sa cred ca Steve Jobs nu a decedat acum cateva ore ci cu ceva timp in urma iar moartea sa a fost tinuta secret pentru evenimentul  prezentat de Tim Cook acum 2 zile. De ce cred asta? Pentru ca lumea trebuia sa priveasca cu aceasi dorinta prezentarea Apple. Mie mi se pare prea mare coincidenta mortii sale la doar o zi dupa marele eveniment Apple.

Ar mai fi o ipoteza care mi se pare la fel de plauzibila: Steve Jobs a fost artificial tinut in viata pana acum cateva ore, special pentru a trece momentul lansarii noului iPhone. Dupa ce a trecut momentul fiind fara sanse de supravietuire, tinerea in viata artificiala a lui a incetat.

Voi ce credeti? Lasati un comentariu mai jos.

Crezi ca Steve Jobs a murit acum cateva ore sau nu?

View Results

Loading ... Loading ...

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close