Steve Jobs a murit ieri noapte. O pierdere imensa nu doar pentru Apple
A fost anuntata moartea vizionarului Apple, vizionarului unor produse ce au schimbat lumea IT si cea de divertisment (Jobs era actionar si la Disney, Pixar).

Sincer va spun ca este o mare pierdere nu doar pentru companiile din care facea parte ci si pentru restul companiilor si pentru restul populatiei pentru ca Jobs a fost cu adevarat un geniu si era de neegalat in ceea ce facea.

La doar o zi distanta de lansarea ultimului produs Apple – iPhone 4S – eu cred ca este ultimul ajutor pe care Jobs il poate oferi companiei Apple, ajutor care consta in atragerea din nou a atentiei (asupra Apple) dupa lansarea destul de controversata de acum doua zile.

Dati-mi voie sa am momentele mele de indoiala cu privire la momentul in care Steve Jobs a murit. Daca fotografiile sunt reale si ganditi-va ca sunt din luna August, mie mi-e greu sa cred ca a reusit sa mai traiasca inca doua luni, Cancerul la pancreas este unul dintre cele mai chinuitoare pentru om iar stadiul in care il vedem pe Jobs in aceste imagini pe mine ma face sa cred ca Steve Jobs nu a decedat acum cateva ore ci cu ceva timp in urma iar moartea sa a fost tinuta secret pentru evenimentul  prezentat de Tim Cook acum 2 zile. De ce cred asta? Pentru ca lumea trebuia sa priveasca cu aceasi dorinta prezentarea Apple. Mie mi se pare prea mare coincidenta mortii sale la doar o zi dupa marele eveniment Apple.

Ar mai fi o ipoteza care mi se pare la fel de plauzibila: Steve Jobs a fost artificial tinut in viata pana acum cateva ore, special pentru a trece momentul lansarii noului iPhone. Dupa ce a trecut momentul fiind fara sanse de supravietuire, tinerea in viata artificiala a lui a incetat.

Voi ce credeti? Lasati un comentariu mai jos.

Crezi ca Steve Jobs a murit acum cateva ore sau nu?

View Results

Loading ... Loading ...

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Este amanetul o solutie buna si rapida?

Te-ai aflata poate in solutii dificile in care ai avut nevoie de o anumita suna de bani intr-un timp scurt?...

Close