Sony lanseaza un nou Playstation 3, mai mic si mai usor
Sony a prezentat noile modele de PlayStation3 cu design revizuit şi dimensiuni reduse (PS3), care vor fi disponibile la nivel mondial începând cu această toamnă. Noul PS3 va fi disponibil în România în două versiuni: modelul cu HDD de 500 GB va veni la pachet cu jocul FIFA 13, începând cu 28 septembrie la preţul recomandat de 1369 RON, în timp modelul cu memorie flash de 12 GB va debuta în magazine pe 12 octombrie la preţul de 1049 RON.

Având o arhitectură interioară regândită, dimensiunile şi greutatea noului PS3 au fost reduse cu peste 50%  faţă de prima consolă PS3 cu HDD de 60 GB şi cu aproximativ 20%, respectiv 25%, faţă de modelul actual de PS3. Prin introducerea unui capac glisant, noul PS3 îşi păstrează design-ul caracteristic, neted şi curbat, care se potriveşte perfect în orice colţ de gaming.

Cu o capacitate de stocare extinsă la 500 GB, utilizatorii pot salva pe noul model cu HDD intern mai mult conţinut digital, indiferent că vorbim de jocuri, muzică, fotografii sau clipuri video. În acelaşi timp, modelul cu memorie flash de 12 GB oferă oportunitatea de a încerca lumea PlayStation la un preţ accesibil. Utilizatorii îşi pot extinde capacitatea de stocare a noului model de 12 GB prin conectarea unui HDD de 250 GB dedicat, care va fi lansat concomitent cu noul PS3. SCE va lansa şi o serie de alte noi accesorii pentru a răspunde la diversele nevoi ale utilizatorilor, inclusiv un suport vertical care oferă mai multă flexibilitate în expunerea consolei.

De la lansarea PS3-ului în noiembrie 2006, datorită contribuţiei dezvoltatorilor şi publisher-ilor, există deja peste 3.300 de titluri disponibile în format BD, iar numărul jocurilor PS3 disponibile în format digital a depăşit 4,100. SCE Worldwide Studios, alături de alţi publisheri pregăteşte apariţia unor titluri mult aşteptate precum Call of Duty: Black Ops 2 (Activision Publishing, Inc.), Assassin’s Creed III (Ubisoft Entertainment), FIFA 13(Electronic Arts Inc.), PlayStation All-Stars Battle Royale, LittleBigPlanet Karting, God of War: Ascension (Sony Computer Entertainment).

Sony va continua extinderea platformei PS3 care a intrat în al şaptelea an de existenţă, prin lansarea constantă de titluri atractive şi prin dezvoltarea modelelor de consolă.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close