Sony lansează trei noi camere Cyber-shot cu Triluminos Colour: WX300, HX300 si TX30
Sony Logo

Sony lansează trei noi modele camere compacte digitale Cyber-shot, WX300, HX300 și TX30. Echipate cu un sistem îmbunătățit de stabilizare optică a imaginii și autofocus rapid, noile WX300 și HX300 te ajută să surprinzi mai ușor cele mai importante momente, chiar și atunci când foloseştizoom-ul.

Cyber-shot WX300

Cu un design elegant, Cyber-shot WX300 este cea mai mica și ușoară camera digitală din lume care vine cu un zoom optic puternic de 20x.

Sony WX300

Fiind un partener perfect pentru o călătorie, WX300 dispune de un obiectiv G de calitate superioară de la Sony, care îți permite să suprinzi peisaje, portrete sau fotografii macro în-un mod foarte simplu. Stabilizatorul optic SteadyShot elimină efectul tremuratului mâinilor pentru a obține fotografii clare. Stabilizatorul este de două ori mai eficace la zoom ridicat decât generația anterioară Cyber-shot HX20V cu zoom 20x. Stabilizarea imaginilor este îmbunătățită și datorită funcției Active Mode, care asigură calitatea clipurilor video.

Surprinzi momentele cele mai speciale datorită autofocusului de 3,6 ori mai rapid la zoom maxim decât cel încorporat în modelul Cyber-shot HX20V.

Cu ajutorul conectivității Wi-Fi, smartphone-ul devine o telecomandă ce permite controlul camerei, lucru ideal pentru autoportrete sau fotografii de grup. Folosind aplicația PlayMemories, poți trimite fotografii sau înregistrări video direct pe smartphone sau pe tabletă. Fotografiile sau filmele pot fi vizionate direct pe televizor sau îți poți stoca fotografiile în PC folosind aplicația PlayMemories Home.

În ciuda dimensiunilor compacte, Cyber-shot WX300 este capabilă să fotografieze până la 500 de imagini la o singură încărcare a bateriei.

Cyber-shot HX300

Cu aspectul și manevrabilitatea unui DSLR, noua Cyber-shot HX300 oferă confortul unei călătorii lejere, fără grija și greutatea obiectivelor suplimentare. Cu un zoom optic 50x – printre cele mai mari la o compactă – obiectivul Carl Zeiss Vario-Sonnar T* acoperă o întreagă gamă de posibilități de fotografiere, de la vacanțe, la călătorii în safari până la sporturi și concerte în aer liber.

Sony HX300

În premieră pentru un Cyber-shot, HX300 este dotată cu noul stabilizator optic SteadyShot îmbunătățit pentru imagini mai clare chiar și la zoom ridicat. Poziția unui al doilea grup de elemente ale obiectivului se schimbă pentru a corecta tremuratul mâinilor, făcând încadrarea de două ori mai ușoară.

Autofocus-ul rapid îmbunătățit focalizează subiectul de două ori mai repede decât versiunea precedentă, disponibilă pe modelul Cyber-shot HX200V.

Cele mai lungi sesiuni de fotografiere sunt o plăcere datorită body-ului de DSLR al camerei și a grip-ului ergonomic. De asemenea există o gamă completă de controale ca discul selector, buton cu funcții personalizabile sau modul Memory Recall, lucruri pe care le-ai aștepta de la un DSLR.

HX300 are interfața ”Multi Terminal” care permite atașarea unei game complete de accesorii.

Cyber-shot TX30

Perfect pentru înot, scufundări, schi sau distracție, Cyber-shot TX30 cu 5x zoom optic este cea mai subțire cameră digitală compactă din lume, rezistentă la apă până la o adâncime de 10m. Camera este chic și stylish, dar în același timp rezistă la praf, lovituri și la temperaturi scăzute, ajutându-te să surprinzi distracția în absolut orice situație prin fotografii detaliate și videoclipuri Full HD stabile.

Sony TX30

Modul Magnifying Glass Plus, disponibil în premieră pentru un model Cyber-shot, îți permite să imortalizezi imagini fascinante la dimensiuni uimitoare – mărite până la 15x. Blițul cu LED al camerei iluminează scenele întunecate pentru fotografii foarte clare și detaliate.

Calitate de imagine excepțională, accesibilă oricui

adobe creative suites

Senzorul Exmor R CMOS integrat în toate cele trei noi modele Cyber-shot oferă fotografii foarte detaliate și videoclipuri Full HD cu zgomot de imagine foarte redus, chiar dacă fotografiezi fără bliț la asfințit sau în încăperi întunecate.

Nu trebuie să fii expert în fotografie pentru a obține rezultate impresionante în cele mai complicate condiții de fotografiere. Modul Automat Superior, disponibil pentru toate modelele, te ajută să fotografiezi în condiții de iluminare scăzută și recunoaște când subiectul este în mișcare. Setările camerei sunt ajustate automat pentru a obține imagini precise și clare de fiecare dată – de la plaje scăldate de soare până la încăperi slab iluminate și scene de amurg.

Funcția Picture Effect te ajută să obții fotografii, videoclipuri și panorame mai interesante cu ajutorul unei varietăți de efecte artistice precum Toy Camera, Pop Colour, Soft High Key și Partial Colour. Totul este instant și automat, fără să ai nevoie de aplicații suplimentare de editare.

Portrerele prietenilor și familiei arată mai bine ca oricând cu Beauty Effect (WX300 și TX30), care retușează fotografiile automat și elimină imperfecțiunile pielii, mărește ochii întredeschiși și albește dantura.

Toate modelele beneficiază de funcția Advanced Flash, care sporește sensibilitatea camerei și extinde eficient raza de acțiune a blițului pentru a face ca subiectele îndepăratate să apară mai luminoase. Este ideal pentru fotografiile de petrecere, interior sau amurg când blițul încorporat al camerei poate avea dificultăți în a atinge subiectul.

Triluminos Colour, disponibil la toate modelele noi Cyber-shot, oferă o paletă de culori bogate, intense și foarte realiste atunci când vizualizezi fotografiile pe televizorul tău BRAVIA compatibil cu suport pentru Triluminos Display.

Ai la dispoziție o întreagă gamă de accesorii potrivite pentru stilul Cyber-shot, care cuprinde huse, pachete sport și subacvatice, carduri de memorie, baterii de rezervă și acumulatori. Poți vedea întreaga gamă accesând http://www.sony.co.uk/hub/cyber-shot-digital-cameras/accessories

Noua cameră Cyber-shot HX300 va fi disponibilă la vânzare la finalul lunii martie, iar modelele TX30 și WX300 la finalul lunii aprilie.

Specificații cheie:

Cyber-shot WX300 Cyber-shot TX30 Cyber-shot HX300
Lentile Lentile Sony G Carl Zeiss Vario-Tessar Carl Zeiss Vario-Sonnar T
Zoom optic  20x 5x 50x
Senzor imagine Exmor R CMOS 18.2MP Exmor R CMOS 18.2MP Exmor R CMOS 20.4MP
Filmare full HD 1920 x 1080 50i 1920 x 1080 50i 1920 x 1080 50p
Procesor BIONZ Da Da Da
LCD 3.0-type, 460k dot ClearPhoto 3.3-type, 1229k dot OLED 3.0-type, 921k dot XtraFine
Enhanced Superior Auto Da Da Da
Fotografiere stabilă îmbunătățită Da Da Da– cu schimb grup secundar lentile
Flash avansat Da Da Da
Efect înfrumusețare Da Da Nu
Wi-Fi Da Nu Nu
TRILUMINOS Colour Da Da Da
zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa stiu, asa ca urmaresc tot ce e nou in IT&C. Imi plac lucrurile cu personalitate, prin urmare sunt fan Android si in particular HTC. Imi plac lucruri complicate doar atunci cand devin simple, de accea scriu despre ele.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
3 recomandari pentru o prezenta online buna

Te-ai hotarat sa ai o prezenta de succes in mediul online si nu iti este foarte clar ce inseamna asta?...

Close