Sony a anuntat ce smartphone-uri Xperia vor primi update-ul la Android 4.3 Jelly Bean
Sony JellyBean

Ieri cei de la Google au prezentat noua versiune a sistemului de operare Android, 4.3 Jelly Bean, si iata ca cei de la Sony s-au miscat repede si au anuntat ce smartphone-uri vor primi update-ul la aceasta noua versiune.

Modelele sunt:

Sony nu a uitat nici de ultima lor tableta lansata pe piata si au anuntat ca si aceasta va primi update-ul la Android 4.3 Jelly Bean:

  • Xperia Tablet Z

Se pare ca totusi lista nu se opreste aici, cei de la Sony intentioneaza sa faca upgrade-ul de la Android 4.1 la 4.3 si pentru alte modele decat cele prezentate mai sus, doar ca nu isi iau acum angajamentul de a nominaliza modelele, mentionand faptul ca vor anunta noi update-uri cand vor fi siguri de acest lucru.

Avem totusi si o necunoscuta in acest anunt, si anume cand vor fi disponibile aceste update-uri. Voi ce credeti/sperati? Cand vor fi disponibile?

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close