Se anunta scumpiri la memorii si la harduri. Se preconizeaza scumpiri si la monitoare
Era de asteptat ca si in acest an, in luna Septembrie sa inceapa sa creasca preturile la unele componente, mai exact la memorii, la flash-uri si la hard disk-uri, si iata ca aceste asteptari au fost confirmate. Preturile la producatori au crescut si vor creste cu cateva procente in perioada imediat urmatoare, iar in Romania valul de preturi marite se va simti in lunile Septembrie 2011 si Octombrie 2011.

Asa ca, daca aveati in plan sa cumparati memorii sau hard disk-uri pentru a va imbunatati calculatorul sau laptopul este cazul sa va grabiti pentru a nu plati in plus peste cateva saptamani.

Tot asa cum s-a intamplati in anii precedenti, preturile isi vor reveni la primavara.

Este posibil sa urmeze un val de scumpiri si pe monitoare, pentru ca preturile sunt foarte mici in comparatie cu costurile de productie.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close