Samsung va crea o solutie de conectare a smartphone-ului la masina in colaborare cu Toyota
  • Soluția presupune dezvoltarea unui serviciu mobil integat de conectare între un smartphone și un sistem integrat de divertisment și informare pentru automobile, IVI (In-Vehicle Infotainment), via MirrorLink.
  • Experiențe sigure pentru utilizatori, muzică, localizare și funcții îmbunătățite cum ar fi apeluri hands-free, interacțiune vocală și redactarea mesajelor prin comadă vocală – prezentate în cadrul Mobile World Congress 2012, în Barcelona.

Samsung a anunțat colaborarea cu Toyota în vederea dezvoltării unei aplicații pentru mașini, Samsung Car Mode Application, o soluție prin care smartphone-urile Samsung pot fi conectate la sistemul de divertisment și informare al automobilelor Toyota (In-Vehicle Infotainment (IVI)).

Prin intermediul acestui parteneriat, o gamă largă de smartphone-uri şi tehnologii Samsung dedicate comunicaţiilor vor putea fi integrate sistemului revoluţionar IVI de la Toyota, oferind astfel un plus de conectivitate, capacități multimedia și servicii de internet.

Aplicaţia Samsung Car Mode oferă siguranță utilizatorului atunci când este folosită la volan, fiind o tehnologie revoluționară de comenzi vocale încorporată în smartphone-uri pentru funcționalitate sporită, navigație și servicii localizate în funcție de poziționarea utilizatorului. Samsung, în parteneriat cu Toyota, creează soluții inovatoare care să răspundă nevoilor consumatorilor, dând astfel startul dezvoltării unor noi categorii de funcții integrate și experiențe.

Această soluție este dezvăluită în cadrul Mobile World Congress 2012, iar comercializarea ei urmează să înceapă în cel de-al doilea trimestru al acestui an.

Dr. WP Hong, Vicepreședinte Executiv al Samsung Mobile a declarat: „Cu multă pasiune pentru inovație și devotament pentru reinventarea industiei de tehnologii mobile și a celei auto, Samsung așteaptă cu nerăbdare rezultatele acestui parteneriat. Împreună, Samsung și Toyota deschid drumul unei noi erei, iar aceasta este Smarter Car Era.”

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close