Samsung NaviBot CornerClean – un aspirator-robot revolutionar
Samsung, liderul mondial în industria produselor electrocasnice digitale, lansează Samsung NaviBot CornerClean (model VR10F71), cea mai nouă tehnologie dezvoltată pentru aspiratoarele-robot cu vaccum. Datorită performanței ridicate de aspirare aduse de noul aspirator-robot Samsung, este eliminată nevoia de a mai aspira încă o dată cu un aspirator clasic, după curățarea suprafețelor cu aspiratoarele-robot. Mai precis, noul NaviBot asigură cea mai înaltă eficiență în curățare prin intermediul tehnologiei inteligente pe care o încorporează, a capacității îmbunătățite de aspirare şi a flexibilităţii crescute de mișcare. Noul model NaviBot CornerClean poate curăţa perfect şi în profunzime, dintr-un colț în altul al spaţiului avut în vedere, indiferent de textura suprafeţei de care vorbim. Facilitatea POP-OUT Brush şi sistemul Visionary Mapping Plus sunt completate de un design minimalist şi elegant și de existența unui senzor special, denumit Dust Awareness Sensor, datorită căruia noul aspirator-robot de la Samsung poate atinge un nivel de performanță nemaiîntâlnit până acum.

Consumatorii și-au dorit întotdeauna dispozitive de curățare, cum este cazul roboților, care să le dea posibilitatea de a-și curăța covorul sau parchetul “hands free”, cu cât mai puțin efort din partea lor“ a declarat dl. BK Yoon, Președinte al diviziei Consumer Electronics, în cadrul Samsung Electronics. “Acum, cu ajutorul NaviBot CornerClean, utilizatorii pot beneficia în premieră, fără efort propriu, de o curățare inteligentă și de o eficienţă greu de egalat. Toate acestea sunt posibile datorită inovaţiilor tehnologice pe care le încorporează NaviBot CornerClean.”

Facilitatea POP-OUT Brush face posibilă curăţarea eifcientă a suprafeţelor chiar şi în spaţiile greu accesibile, cu colţuri

Consumatorii apreciază flexibilitatea şi ușurința de utilizare oferită de aspiratoarele-robot cu vaccum, dar unii dintre aceștia mai simt adeseori nevoia de a aspira încă o dată zonele dificil de curățat cu ajutorul unui aspirator obișnuit. NaviBot este însă soluția cea mai potrivită pentru persoanele foarte ocupate, care-și doresc dispozitive de curățare cu care să își poată păstra curată casa fără aproape niciun efort.

Tehnologia Smart Map încorporată în sistemul Visionary Mapping Plus ajută dispozitivul să  genereze o hartă virtuală a suprafeței de curățat, în timp ce datorită senzorilor de ultimă generație încorporați ajută la obținerea unei curățări rapide și eficiente

Datorită tehnologiilor dezvoltate exclusiv de Samsung, aspiratorul-robot NaviBot este capabil să genereze o hartă inteligentă a suprafețelor casei și, de asemenea, poate să se reîncarce în mod automat, fără a mai fi nevoie de vreo acțiune din partea utilizatorului.

NaviBot este dotat cu două procesoare care controlează activitatea printr-un program inteligent de navigație (Visionary Mapping Plus System). Mai precis, noul aspirator-robot de la Samsung este dotat cu o cameră video performantă care înregistrează imagini ale suprafețelor din vecinătate cu o viteză de 15 cadre per secundă, pe care le folosește apoi pentru a recrea o hartă inteligentă a casei.  Versiunea îmbunătățită a senzorilor robotului NaviBot îi crește capacitatea de a identifica obiectele aflate în drum, motiv pentru care consumatorii nu mai trebuie să se îngrijoreze ca robotul s-ar putea bloca în vreun obstacol.

Datorită acestei tehnologii inteligente, NaviBot are capacitatea de a identifica singur cea mai eficientă rută pentru curățarea tuturor spațiilor din casă. Dacă în timp ce aspiră rămâne fără baterie, robotul se întoarce automat la sursa de electricitate pentru a se încărca. Iar dacă robotul s-a descărcat înainte de a termina aspirarea tuturor suprafețelor, va ști să se întoarcă în locul în care s-a oprit.

Tehnologia Virtual Guard

NaviBot ajută consumatorii să evite posibilele probleme cu animalele de companie sau cu obiectele decorative delicate aflate în casă. Cu noul aspirator-robot, utilizatorii pot acum stabili anumite zone pe care doresc să le evite în timpul aspirării, prin intermediul opțiunii Virtual Guard.

 Tehnologia Cliff Senzor

NaviBot este dotat cu trei senzori inteligenți care îi dau capacitatea de a sesiza apropierea marginii unei suprafețe, precum capătul scărilor, și de a ocoli aceste zone periculoase prin alegerea unei alte rute.

Oprire automată în momentul ridicării de la sol

Aspiratorul-robot sesizează automat că este ridicat de la sol și își oprește funcționarea.

Programarea sesiunilor de curățare a covoarelor și a podelelor

Consumatorii au posibilitatea de a stabili momentul în care NaviBot trebuie să înceapă procesul de aspirare. Consumatorii pot programa frecvența cu care aspiratorul-robot să-și facă treaba, putând astfel fi siguri că, indiferent dacă sunt acasă sau nu, locuința va fi curată.

Prezență discrete și silențioasă

NaviBot are încorporată tehnologia Air Path, dezvoltată exclusiv de Samsung, datorită căreia nivelul de zgomot emis de acest model de aspirator-robot este cel mai mic la produsele similare existente pe piață. Datorită acestui avantaj, consumatorii ar putea vorbi la telefon, spre exemplu, sau asculta emisiunile de la televizor, chiar dacă NaviBot este în timpul funcționării.

Design compact

Designul compact și dimensiunile reduse ale aspiratorului-robot NaviBot CornerClean îi cresc performanța de curățare chiar și în spații greu accesibile, cum e cazul colțurilor, și îi dă posibilitatea de a trece peste zone mai dificile, precum pragurile ușilor sau dedesubtul mobilei. Datorită modului inteligent în care este proiectat, NaviBot poate intra și în spații mai joase decât 80 de milimetri, iar roțile pe care le au încorporate îi ajută să treacă ușor peste pragul ușilor. De asemenea, aspiratorul-robot este dotat cu o perie mai lată pentru a avea o putere mai mare, viteză și profunzime în curățare.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close