Samsung lanseaza SMART – Samsung Mobile Automatic Reflash Tool
Samsung nunță lansarea pe piața locală a SMART (Samsung Multiple Automatic Reflash Tool), un program de actualizare automată a software-ului telefoanelor Samsung. Serviciul este disponibil începând de astăzi în primul magazin Samsung din Centrul Comercial Feeria.

Samsung Multiple Automatic Reflash Tool este un instrument prin care utilizatorii de smartphone-uri Samsung prevăzute cu Android își pot updata versiunea de software, prin simpla conectare a dispozitivului la PC cu ajutorul unui cablu USB. SMART recunoaște modelul de telefon și software-ul și descarcă automat cea mai recentă versiune de software disponibilă. Astfel, Programul permite actualizarea datelor de pe telefon prin simpla conectare a acestuia la PC prin intermediul unui cablu USB.

Există trei moduri de descarcare a software-ului, în funcție de necesitățile utilizatorului: „Default Mode” este destinat celor care își doresc cea mai nouă versiune de software, însă nu au nevoie de inițializare; „Factory Mode” permite actualizarea și inițializarea cu cea mai nouă versiune de software disponibilă a unui telefon resetat la configurația din fabrică, în timp ce opțiunea „S/W Re-download” oferă posibilitatea de a descărca cel mai recent conținut, chiar dacă dispozitivul este deja actualizat.

Programul este compatibil cu PC-urile prevăzute cu sistemul de operare Windows 7 (32/64bit) sau Windows XP (16/32bit), cu capacitate HDD de 100GB. În cazul PC-urilor cu Windows 7, SMART permite conectarea a până la 8 dispozitive, în timp ce computerele echipate cu Windows XP permit conectarea unui singur telefon.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

 • valy - Comentariul nr. 11

  18/06/2012 la 13:43

  Am fost sa-mi fac up date la Galaxy Nexus si spre surprinderea mea cele 2 fete care erau la stand nu au reusit sa-mi faca up date .Recomand celor de la Samsung sa angajeze personal cu experienta in acest domeniu nu fetite cu fustite . :((

 • valy - Comentariul nr. 9

  14/06/2012 la 11:22

  pentru Galaxy Nexus 9250 care e ultimul up date care il au ? (oficial e 4.0.4)

 • Mihai Vinatoru - Comentariul nr. 7

  13/06/2012 la 15:04

  Multumesc pentru detalii. Presupun ca nu afecteaza garantia telefonului, atat vreme cat operatiunea este facuta chiar de ei…

 • Mihai Vinatoru - Comentariul nr. 1

  13/06/2012 la 12:12

  Putem instala acasa acest soft? Adica este numai pentru reprezentante, sau va fi liber la download? In acest caz, un link ar fi minunat.

  • Daniel Chetroni - Comentariul nr. 2

   13/06/2012 la 12:13

   Revin cu info imediat ce le obtin de la Samsung.

   • Daniel Chetroni - Comentariul nr. 3

    13/06/2012 la 12:24

    Raspunsul reprezentantilor Samsung:
    “Momentan, serviciul e disponibil doar in magazinul Samsung din Baneasa. Inca nu avem info despre posibilitatea de descarcare a programului pe PC-urile personale. Vom reveni cu detalii imediat ce avem alte informatii.”

    • Mihai Vinatoru - Comentariul nr. 4

     13/06/2012 la 12:34

     Multumesc. Presupun ca in reprezentanta este contra cost, nu?

     • Daniel Chetroni - Comentariul nr. 5

      13/06/2012 la 12:42

      Nu cred. Intreb si revin 🙂

     • Daniel Chetroni - Comentariul nr. 6

      13/06/2012 la 14:59

      Serviciul este gratuit, utilizatorii trebuie doar sa mearga in magazin si sa solicite updatarea soft-ului pentru telefonul personal Samsung cu Android.

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Elinchrom Skyport Plus functioneaza cu aproape orice camera si blit

Dupa ce au lansat Skyport Transmitter Plus HS pentru Canon, Nikon si in curand si pentru Sony, Elinchrom a lansat...

Close