Samsung Game Pad pentru Galaxy S4 este genial [video]
Va prezentam acum cateva zile lista completa de accesorii originale lansate de Samsung special pentru noul Galaxy S4. Din aceasta lista eu spusesem ca-mi place accesoriul numit Game Pad:

Samsung Galaxy S4 accesory - Game Pad

Iata mai jos o demonstratie cu acest accesoriu care transforma smartphone-ul Galaxy S4 intr-o consola veritabila. Mi se pare genial. Asa putem renunta usor la achizitia unei console reale (gen PlayStation/Xbox) si chiar si la variantele lor mobile. Inca un aspect foarte important este pretul jocurilor pentru console si pentru smartphone-uri. Diferentele sunt mari si sunt in avantajul smartphone-urilor. Deci Samsung: good job!

Apasati pe Play:

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close