Samsung Galaxy S III primeste Android 4.1 Jelly Bean in Octombrie
Se pare ca asteptarile au fost prea mari in momentul in care zvonurile spuneau ca update-ul va fi lansat odata cu prezentarea lui Galaxy Note 2 pe 29 August. Atunci oficialii Samsung au afirmat ca acest update va fi disponibil foarte curand si din nou am sperat ca va fi vorba de cateva zile, maxim 1-2 saptamani.

Acum se pare ca Samsung a confirmat update-ul pentru luna Octombrie. Acesta va fi disponibil pentru Marea Britanie dar ne asteptam ca varianta internationala a lui Galaxy S III GT-I9300 nepersonalizate de operatorii de telefonie mobila sa aiba acces la fel de repede. Este astetpat ca modelele de S III ce au fost cumparate si blocate in retelele de telefonie sa primeasca acest update mai tarziu datorita modificarilor pe care operatorii de telefonie le fac in ROM.

Voi ce credeti, va veni update-ul si in Romania in Octombrie? Cat credeti ca vor intarzia operatorii de telefonie acest update pe telefoanele vandute de ei?

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close