Samsung Galaxy S III GT-I9300 a primit un update de firmware prin Kies: I9300XXLF5


Scaneaza codul QR pentru
a citi articolul pe telefonAm facut ieri update-ul prin Kies pentru Samsung Galaxy S III GT-I9300. Versiunea de Android ramane aceasi, 4.0.4, dar se pare ca au fost corectate cateva bug-uri. Nu sunt modifocari majore.

Va prezint mai jos cum a decurs procesul de update:

1. Trebuie sa porniti aplicatia Kies, sis a conectati telefonul la calculator prin cablul USB. Imediat dupa ce se face conexiunea, aplicatia Kies va verifica daca este disponibila update-ul si veti primi urmatorul mesaj:

2. Apasati pe „Actualizare”.

3. Va sunt prezentate cateva informatii legate de procesul de update si despre recomandarea salvarii datelor inainte de a se incepe update-ul. Trebuie sa bifati in dreptul textului: „Am citit toate informatiile de mai sus.

4. Trebuie sa alegeti daca sunteti de acord cu salvarea datelor sau nu inainte de a se incepe upgrade-ul. Eu nu am salvat datele, sunt deja sincronizate cu Google, si nu mai are sens inca un backup.

5. Dupa ce ati selectat daca doriti sau nu sa faceti backup-ul, apasati pe „Pornire upgrade”.

6. In acest moment porneste descarcarea fisierelor necesare actualizarii.

7. Dupa ce se termina de descarcat fisierele de pe servedele Samsung, fisierele vor fi pregatite pentru a fi transferate catre telefon.

8. In pasul urmator se incepe transmiterea fisierelor catre telefon. In acest pas este important sa nu intrerupeti conexiunea dintre telefon si calculator.

9. Apoi telefonul intra in modul de update de firmware si este crucial sa nu opriti telefonul sau sa nu-l deconectati de la calculator.

10. Dupa ce s-a terminat si acest pas, telefonul va reporni, iar pe calculator veti primi acest mesaj:

La o zi dupa update, am sesizat o usoara imbunatatire a autonomie, dar este posibil sa fie doar o impresie falsa dupa doar o zi de utilizare dupa update. O sa revin aici dupa o saptamana si voi anunta daca sunt imbunatatiri sau nu la autonomie.

Voi ati facut update-ul? vi se pare ceva imbunatatit?

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Google Nexus 7sau Samsung Galaxy S III, Google Nexus 4, Samsung Galaxy S4.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

 • alexandru - Comentariul nr. 5

  19/08/2012 la 14:24

  Am si eu problema cu s3 …imi toaca bateria ft repede imi zice stare de veghe al telefonului 69% din bateria lui si cam 10% restu de aplicatii de la ce si cum pot o rezolva? te rog

 • Marking - Comentariul nr. 3

  21/07/2012 la 21:21

  Galaxy-ul meu are root. Stiti cumva daca merge sa-i fac update la fel?

 • Gabriel Ursan - Comentariul nr. 1

  07/07/2012 la 23:37

  Eu am făcut updateul unor prieteni şi le-a rezolvat o problemă gravă: cu animite contacte din agendă convorbirile se auzeau foarte prost. Atenţie, doar cu anumite contacte, nu cu toţi. După update merge brici.

  • Daniel Chetroni - Comentariul nr. 2

   17/07/2012 la 16:21

   Eu nu am avut problema asta deloc. La mine cu unele contacte se aude extraordinar de bine, de parca as vorbi fata in fata. Restul se aud normal, ca la orice telefon.

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Mai multe din Smartphone   (101 din 330 articole)
Google Maps 6.9.0 devicer.ro thumb


In urma cu cateva ore cei de la Google au lansat versiunea noua a lui Google Maps, 6.9.0. aceasta ...