Samsung GALAXY S II a primit titlul de „Best Smartphone” la MWC 2012 din partea GSMA
Samsung GALAXY S II a primit titlul de „Best Smartphone” din partea GSMA, o organizaţie care reprezintă interesele industriei de comunicaţii mobile în întreaga lume şi găzduieşte evenimentul Mobile World Congress 2012 din Barcelona. Această onoare vine ca o recunoaştere a performanţelor impresionante ale dispozitivului şi a interesului remarcabil arătat de către utilizatori. GALAXY S II, smartphone-ul de referinţă al Samsung, s-a vândut în peste 10 milioane de unităţi la nivel mondial în doar 5 luni, mai rapid decât orice alt dispozitiv din istoria Samsung şi a depăşit cifra de 20 de milioane de unităţi în 10 luni.

GALAXY S II este un smartphone subţire (8.49mm) şi uşor, susţinut de un procesor dual-core şi un display uimitor Super AMOLED Plus. Cele patru hub-uri de conţinut şi divertisment create de Samsung oferă acces instant la muzică, jocuri, e-reading şi servicii de networking social.

GALAXY S II a setat noi standarde pentru smartphone-uri, ducând la un nivel complet nou viteza de răspuns, calitatea display-ului şi a conţinutului”, a declarat JK Shin, Preşedinte a IT & Mobile Communications Division a Samsung Electronics. „Având în vedere succesul de care se bucură gama GALAXY, suntem onoraţi de primirea acestui titlu şi mândri pentru modul în care acest smartphone a schimbat experienţa tehnologiei mobile pe piaţă şi pentru utilizatori.

În cadrul Mobile World Congress 2012, Samsung continuă să demonstreze grija constantă pentru inovaţie prin intermediul unor modele precum GALAXY Note 10.1, o nouă categorie de dispozitive cu un ecran captivant de 10.1’’ şi flexibilitate S Pen; GALAXY Beam, un smartphone cu proiector, care oferă posibilitatea unei experienţe de sharing instant; alte îmbunătăţiri aduse gamei de dispozitive GALAXY, conţinutului şi serviciilor sale.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close