Samsung Electronics prezinta noi display-uri UHD 4K in cadrul IFA 2013
How To Get Your Ex Back When There Is No Contact

align: justify;”>Samsung Display UHD 4k 98 inch

Samsung Electronics pune bazele unei noi ere, anunțând lansarea unui display UHD 4K de 98” și a monitorului cu rezoluție UHD de 31.5” în cadrul IFA 2013, care va avea loc între 6 și 11 Septembrie la Berlin în Germania.

Samsung Electronics are drept obiectiv ocuparea poziției de lider pe nișa produselor UHD. Astfel, în cadrul IFA 2013, am lansat o nouă gamă de display-uri de mari dimensiuni și de monitoare”, a afirmat Jeong-hwan Kim Vice Președinte Senior al Enterprise Business Team la Visual Display Business în cadrul Samsung Electronics.

Display-ul UHD de mari dimensiuni de 98”

Noul display UHD de 98”, destinat activităților comerciale, reprezintă o premieră, fiind cel mai mare ecran cu rezoluție 4K disponibil la ora actuală. Astfel, utilizatorii se pot bucura de detalii în mărime naturală și de imagini perfecte.

Display-ul UHD de 98” poate fi montat și vertical. În acest sens, pentru evenimentul IFA 2013, Samsung a pregătit un panou de 171 de inci, care se apropie de dimensiunile unui autoturism, conectând 3 display-uri UHD așezate vertical. Vizitatorii se vor putea bucura de imagini uimitoare, la o rezoluție de 12 ori mai mare decât a ecranelor full HD.

Monitorul UHD de 31.5”

În plus, Samsung Electronics a dezvăluit în cadrul IFA 2013 primul monitor UHD de 31.5”. Acest monitor este cel mai mare din portofoliul Samsung.

Cu 8.3 milioane de pixeli, monitorul UHD de 31.5” are de 4 ori mai mulți pixeli decât un dispay full HD (2.07 milioane de pixeli), oferind o rezoluție ce poate să redea și cele mai fine detalii.

Monitorul oferă și setări suplimentare de ajustare a imaginii. Imaginea este împărțită în 25 de zone, iar fiecare zonă este ajustată individual. Calibrarea este posibilă și prin intermediul unui soft, pe care utilizatorii îl pot descărca pentru a ajusta imaginile. În plus, poate oferi culori mai bogate decât monitoarele existente pentru că poate afișa un miliard de culori și oferă o acoperire de 99% pentru   Adobe RGB.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close