Romtelecom si COSMOTE Romania se alatura evenimentului Internet & Mobile World in calitate de Parteneri Principali
Romtelecom și COSMOTE România se alătură evenimentului Internet&Mobile World în calitate de Parteneri Principali. Reprezentanți de top ai industriei locale de telecom, cele două companii susțin cel mai amplu demers de valorizare a industriei autohtone de digital și mobility. Între 19-21 Septembrie, expo-conferința va găzdui cele mai interesante soluții de business ale momentului din domenii precum conectivity și infrastructure, digital marketing, content management, E-commerce, mobile, E-services & E-government, social media, web design. Evenimentul va avea loc în București, la centrul de conferințe Romexpo – Pavilion C6, din Blv Mărăști 65-67.

Încrederea acordată de Romtelecom și COSMOTE prin deciza de a deveni parteneri principali ai Internet & Mobile World, este de fapt încrederea acordată pieței digitale și de IT locale. Este un mesaj puternic de raliere la ambiția, vocea și pasiunea miilor de ‘geeks’, de creativi, de vizionari, de specialiști IT, de antreprenori online, de web developeri, de ‘încăpățănați’ care cred cu putere că noul val de tehnologii online și mobile va schimba din rădăcini modelele clasice de a face business.

România trebuie și poate să fie un avanpost de inovație digitală la nivel regional, iar asta se poate realiza doar dacă vocea acestor mii de pasionați de tehnologie întâlnește și deschiderea pieței de a implementa și a-și asuma aceaste schimbări. Misiunea Internet&Mobile World este de a face acest lucru cât mai ușor de realizat. An de an, companie cu companie, om cu om”. declară  project manager Internet&Mobile World.

Internet & Mobile World este evenimentul care reunește în fiecare an cei mai importanți actori care oferă soluții de business cu aplicabilitate în aria de online și mobile atât din România cât și din regiune. Este un demers care-și propune să încurajeze pasiunea, talentul și inițiativa locală, să susțină competențele tehnice autohtone și să transfome România într-un hub digital cheie pentru regiune.

Internet&Mobile World are totodată o puternică dimensiune aplicată. Evenimentul a fost conceput pentru a facilita interacțiunea directă între dezvoltatorii de soluții business cu aplicabilitate în online & mobile și managerii structurilor care le pot folosi pentru a optimiza anumite procese de business sau pentru a promova și vinde mai bine produsele companiei.

Expo-conferința va reuni pe parcusul celor trei zile peste 50 de speakeri internaționali și locali de top, într-o agendă axată pe studii de caz concrete, cu aplicabilitate directă în business.

Peste 3000 de vizitatori – 2700 de reprezentanți din mediul de business și 300 de dezvoltatori de aplicații web și mobile sunt așteptați alături de cei peste 70 de provideri de soluții prezenți în zona expozițională. Accesul se face pe bază de preînregistrare, iar biletele pot fi procurate online în perioada 19 iulie – 21 septembrie, accesând www.imworld.ro/register/

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Este amanetul o solutie buna si rapida?

Te-ai aflata poate in solutii dificile in care ai avut nevoie de o anumita suna de bani intr-un timp scurt?...

Close