RHS Company SA – distribuitor autorizat ZyXEL in Romania
ZyXEL Communications Corp., a fost fondata in 1989 si a devenit lider in industria de solutii complete de acces broadband pentru furnizorii de servicii internet, dar si pentru diverse medii de afaceri si utilizatori finali.

De la 1 ianuarie 2012, RHS Company este distribuitor autorizat pentru solutii si produse de retea ZyXEL, fiind considerat de ambele parti un acord strategic pentru piața de distributie si retail.

Gama de solutii ZyXEL acopera diverse cereri in domeniul retelisticii, incepand cu utilizatorii casnici si incheind cu companiile foarte mari, clientii avand la dispozitie un portofoliu impresionant de produse: routere simple, routere wireless, Network Access Storage, Solutii de securitate etc. la care se adauga suportul echipei de consultanta si vanzari RHS in alegerea solutiei potrivite pentru modelul de infrastructura solicitat, securitate, integrare de echipamente si fiabilitate, lucruri absolut esentiale pentru administrarea unui business performant.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

[…] devicer.ro […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close