RES – Romanian Electronics Show 2013 – Noul targ de IT&C din Romania
res-2013-banner1

Romanian Electronics ShowRES  își propune să devină cea mai importantă expoziţie interconectată a tehnologiei din domeniul electronicii și IT&C.

Evenimentul va avea loc în perioada 28–31 martie 2013 și se va desfășura la cel mai nou complex expozițional din țară, EXPOROM, sub patronajul Ministerului pentru Societatea Informaţională.

Inițiativa organizării unui târg care să reunească producătorii și distribuitorii de produse și servicii ICT poate să impulsioneze semnificativ piața de profil. Consumatorii români de astfel de produse și servicii sunt exigenți, iar actorii pieței trebuie să se adapteze constant pentru a răspunde unei cereri tot mai sofisticate. Astfel de târguri reprezintă o ocazie excelentă pentru ca actorii de pe piață să poată face schimb de experiență, efectul final fiind diversificarea și ajustarea ofertei atât în beneficiul tuturor companiilor, cât și al consumatorilor.” – Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informațională.

RES este un eveniment amplu dedicat atât companiilor, cât și publicului larg, realizat de EXPOROM în parteneriat cu Camerele de Comerț Bilaterale România–Japonia și România–Coreea. Expoziția internațională RES  reprezintă un suport informațional și un instrument de marketing eficient pentru dezvoltarea și creșterea sectorului electronic și IT&C, promovând conceptul de Business is Sharing.

res-2013-banner2

Invităm industria să participe activ pe cele cinci planuri care constituie premisele creșterii mondiale ale IT&C (dar și reformării domeniului). În acest context, programul de conferințe și expoziția RES urmăresc:

1. Inovație și tineri antreprenori;
2. Adoptarea noilor modele de business de tip Cloud, virtualizare și IT as a service (ITaaS) pentru companiile mari și sectorul public, clienți mari din zonele guvernamentale, utilități, telecom, banking;
3. Mobilitate – tehnologii, accesul la date și securitatea acestora;
4. Dezvoltatori de aplicații – pentru diferite platforme mobile și life style;
5. Smart devices and products.

Cele patru zile RES înseamnă prezentări interactive, lansări de produse, conferinţe, dezbateri, aplicaţii și servicii, concursuri, concerte. Partenerii vor susține o serie de seminarii, worskshop-uri și conferințe în funcție de următoarele teme generale:

• 28 martie: E-government & E-administration
• 28 martie: Startups & Innovation
• 29 martie: Mobile, Entertainment &Display
• 29 martie: Cloud Computing, Big Data and ITaaS
• 29 martie: Hackathon – mobile apps

Mai multe detalii despre acestea se regăsesc pe www.roels.ro/conferences.

Așadar, într-un spațiu de 12.500 mp, fie că sunt producători, importatori, dezvoltatori sau distribuitori, expozanții sunt invitați să prezinte, dezbată sau să lanseze în fața publicului ultimele inovații, tehnologii online și mobile.

Înscrierile se pot face până la 15 martie 2013, pe www.roels.ro.

Accesul în spațiul expozițional se va face pe baza biletului de intrare, iar transportul vizitatorilor va fi gratuit.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close