Primul teaser cu viitoarea tableta Asus Transformer 2
Asus a dat drumul la cateva imagini care sa ne incite putin si la un clip video care ne arata doar cate putin din noua tableta pe care o vor lansa in Noiembrie 2011: Asus Transformer 2.

Din ce vedem in aceste imagini avem doua lucruri certe:
– Seamana la design cu noul Asus Zenbook. Pare a fi la fel de subtire si cu aceleasi materiale construit. O sa fie o tableta foarte interesanta si cu siguranta o sa ajute la cresterea marketshare-ului Asus pe aceasta piata.
– Va avea aceleasi atu ca si primul Asus Transformer: dock-ul care se ataseaza si ofera tastatura full QWERTY si cel mai probabil si autonomie aproape dubla.

   

Inca ne roadem unghiile pentru ca nu vedem intreaga tastatura in imagini sau in video, dar ne consolam ca nu mai este mult si o vom putea vedea.

Oare vom avea si un Asus Slider 2? E prea devreme sa ne gandim la asta, dar cu siguranta ca o vom vedea la inceputul lui 2012.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close