Placile de baza Gigabyte cu chipset X79 pot lua foc. Gigabyte le recheama in fabrica
Gigabyte cheama in fabrica toate placile cu X79 lansate curand: X79-UD3 / UD5 / Assassin 2 pentru ca exista posibilitatea ca acestea sa se supraincalzeasca si sa ia foc.

Placile deja vandute catre utilizatori vor putea scapa de aceasta problema facand update-ul de BIOS la versiunea F7 sau mai noua. Clientii care au dubii si dupa acest update, vor putea returna placa de baza si vor primi suma platita integral inapoi.

Aceasta problema de supraincalzire ce poate degenera in arderea placii de baza poate aparea in cazul in care faceti overclock.

Deci, daca sunteti posesori de placa de baza Gigabyte X79-UD3 / UD5 / Assassin 2 faceti cat mai repede update-ul de BIOS F7 sau mai nou, sau mergeti la un service de calculatoare care sa va ajute in cazul in care nu va pricepeti sa aceti acest update.

Sursa: Gigabyte.com

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

[…] Gigabyte cheama in fabrica toate placile cu X79 lansate curand: X79-UD3 / UD5 / Assassin 2 […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close