Orange shop din Baneasa Shopping City se redeschide
Logo Orange Mobile

Începând de vineri, 29 martie, Orange redeschide magazinul din Băneasa Shopping City. Acesta este situat la etajul 1 şi este deschis pe durata întregii săptămâni, inclusiv în weekend, între 10:00 – 22:00.

Magazinul a fost extins şi modernizat, având acum o zonă interactivă de prezentare mai mare, în care posterele au fost înlocuite cu afişe digitale, iar zona de afişare a telefoanelor de ultimă generaţie include ecrane digitale pe care rulează filme de prezentare ale smartphone-urilor. La intrare clienţii vor fi întâmpinaţi de două puncte de atracţie denumite “vezi” şi “auzi” unde vor fi expuse produse compatibile cu aceste denumiri, precum terminale cu camere foto performante, aparate foto, căşti, difuzoare sau alte accesorii pentru muzică. Smartphone-urile şi tabletele sunt prezentate în două zone dedicate şi permit testarea serviciilor de date mobile, fiind conectate permanent la internet.

În plus, între 29 martie – 30 aprilie, Orange anunţă o ofertă exclusivă, pentru clienţii care activează abonamente de voce sau date pentru 24 de luni sau îşi prelungesc abonamentul existent la Orange shop din Băneasa şi care vor putea să îşi achiziţioneze un smartpone cu o reducere de 20 de euro.

Orange România a dezvoltat o largă reţea de magazine ce cuprinde în prezent 94 magazine proprii, 219 în regim de franciză şi numeroase alte puncte de vânzare în toată ţara.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close