Oferta de Paste din magazinul online aduce reduceri si cadouri
Începând de astăzi, toţi vizitatorii magazinului online pot beneficia de oferta de Paşte de la Orange. Astfel, clienţii care cumpără un telefon sau o tabletă şi optează pentru un abonament nou sau îşi prelungesc contractul pe 24 de luni vor beneficia de reduceri şi cupoane cadou, de până la 200 euro.

Orice comandă efectuată în magazinul online în perioada 16 aprilie – 15 mai îi aduce cumpărătorului o reducere de 5 euro din valoarea totală a comenzii, cu care se poate acoperi costul transportului sau scădea preţul produsului achiziţionat. După livrarea comenzii iniţiale, clientul va primi prin e-mail un cod de voucher personalizat, în valoare de 6 euro, pe care îl poate trimite cunoscuţilor, astfel încât şi aceştia să beneficieze la rândul lor de reduceri.

Logo Orange Mobile

Cei care aleg să trimită oferta şi prietenilor, şi îi conving să o folosească, câştigă cadouri valoroase.

La trei utilizări ale codului, clientul va primi cadou un voucher de 40 euro, la 6 prieteni convinşi va primi un alt cupon cadou de 80 de euro, iar la 15 valoarea cadoului creşte la 200 de euro. Voucherele cadou pot fi folosite pentru achiziţionarea de produse, sub formă de telefon, tabletă, laptop sau accesorii, din magazinul online. În plus, pentru fiecare folosire a voucherului clienţii existenţi vor primi câte 10 puncte Thank You, pe care le pot folosi conform programului Orange Thank You.

Mai multe detalii aici.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
3 recomandari pentru o prezenta online buna

Te-ai hotarat sa ai o prezenta de succes in mediul online si nu iti este foarte clar ce inseamna asta?...

Close