Nu va faceti griji, tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 se va vinde in Romania in continuare
Pentru moment, Samsung are interdictie in a mai vinde tableta Galaxy Tab 10.1 in mare parte a europei, singura exceptie o face Olanda. Deci oficial suntem inclusi si noi pe lista interdictiei.

DAR, avand in vedere ca si pana la lansarea oficiala in Romania a tabletei aceasta putea fi gasita pe magazinele online din romania, chiar daca cei de la Orange sau Vodafone vor avea probleme cu loturile achizitionate si nu le vor mai putea vinde, veti putea achizitiona in continuare tableta de la magazinele online care le aduc pe alte cai in tara.

Olanda este o tara mai desteapta decat multe altele din Europa, si este constienta ca majoritatea importurilor care se fac pe cale navala intra in Europa prin porturile sale, si astfel vom avea mereu o portita deschisa pe care oricat ar vrea nenea Jobs de la Apple nu are cum sa o controleze dupa bunul plac.

Deci, nu va faceti griji, nu disperati, Samsung Galaxy Tab 10.1 va fi disponibila in continuare la marile magazine online.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Este amanetul o solutie buna si rapida?

Te-ai aflata poate in solutii dificile in care ai avut nevoie de o anumita suna de bani intr-un timp scurt?...

Close