Nu va faceti griji, tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 se va vinde in Romania in continuare
Pentru moment, Samsung are interdictie in a mai vinde tableta Galaxy Tab 10.1 in mare parte a europei, singura exceptie o face Olanda. Deci oficial suntem inclusi si noi pe lista interdictiei.

DAR, avand in vedere ca si pana la lansarea oficiala in Romania a tabletei aceasta putea fi gasita pe magazinele online din romania, chiar daca cei de la Orange sau Vodafone vor avea probleme cu loturile achizitionate si nu le vor mai putea vinde, veti putea achizitiona in continuare tableta de la magazinele online care le aduc pe alte cai in tara.

Olanda este o tara mai desteapta decat multe altele din Europa, si este constienta ca majoritatea importurilor care se fac pe cale navala intra in Europa prin porturile sale, si astfel vom avea mereu o portita deschisa pe care oricat ar vrea nenea Jobs de la Apple nu are cum sa o controleze dupa bunul plac.

Deci, nu va faceti griji, nu disperati, Samsung Galaxy Tab 10.1 va fi disponibila in continuare la marile magazine online.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close