Noul smartphone entry-level Nokia 500 ofera calitate si performanta superioare la un pret accesibil
Nokia introduce pe piaţa de smartphone-uri entry level un terminal care nu face compromisuri 

Nokia a anunţat astăzi noul Nokia 500, un smartphone cu ecran tactil din gama entry level care nu face compromisuri în ceea ce priveşte calitatea sau performanţa. Beneficiind de cel mai rapid procesor Nokia existent, o cameră de 5 megapixeli, o experienţă muzicală şi de divertisment excelentă şi având preinstalate Hărţi Ovi cu navigaţie pas cu pas, Nokia 500 extinde portofoliul Nokia pe piaţa smartphone-urilor entry level fară compromisuri în privinţa calităţii. Fiind cel mai nou produs din gama de terminale Nokia cu sistem de operare Symbian, Nokia 500 este bazat pe cea mai nouă experienţă de utilizare Symbian Anna, cu capabilităţi software îmbunătăţite, un browser Web mai rapid şi o nouă versiune a Hărţilor Ovi.

Până acum, smartphone-urile accesibile ca preţ adesea însemnau hardware şi o experienţă de utilizare de calitate redusă,” a declarat Ilari Nurmi, Vicepreşedinte, Nokia. “Acesta este un alt exemplu al angajamentului continuu al Nokia privind inovaţia în cadrul portofoliului de smartphone-uri şi un exemplu al modului în care Symbian poate continua să ne ajute să valorificăm oportunităţi din piaţă în următorii ani.

Acces rapid la conţinutul care contează

Cu Nokia 500 menţineţi uşor şi rapid legătura cu prietenii şi familia. Facebook, Twitter, RenRen şi alte reţele sociale şi servicii de chat live sunt actualizate direct în ecranul principal. Datorită procesorului de 1GHz, Nokia 500 este unul dintre cele mai rapide smartphone-uri din categoria sa de preţ, permiţând utilizatorilor să folosească mai multe aplicaţii în acelaşi timp, să comute rapid şi uşor între acestea şi să ruleze aplicaţiile cele mai solicitante fără a încetini funcţionarea terminalului. Nokia 500 include cea mai nouă tehnologie de browsing de la Nokia, care, combinată cu porcesorul puternic, oferă o experienţă de navigare şi internet mai satisfăcătoare.

Nokia 500 are preinstalate unele dintre cele mai bune aplicaţii pentru muzică şi divertisment, precum Shazam Encore, Gig Finder, Lonely Planet şi ghiduri Michelin.

Acest smartphone entry-level oferă, de asemenea, acces la cea mai nouă versiune a Hărţilor de la Nokia, optimizată pentru reţele sociale, astfel că utilizatorii pot împărtăşi cu prietenii locaţii din întreaga lume. Navigaţia auto şi pietonală offline cu ghidare vocală în peste 80 de ţări ajută utilizatorii să evite costurile ridicate ale transferului de date în roaming.

Nokia 500 va fi disponibil începând din al treilea trimestru al acestui an în varianta negru, urmat rapid de varianta alb la sfârşitul anului. Ambele variante cromatice vor fi disponibile cu două carcase spate interşanjabile. Noi carcase în mai multe culori şi variante de design vor fi disponibile mai târziu în acest an. Nokia 500 va fi disponibil la un preţ estimativ de 150 euro, fără taxe şi subvenţii.

Caracteristici pricipale ale Nokia 500:

  • Procesor de 1 GHz şi WLAN pentru acces rapid la aplicaţii şi divertisment
  • Cameră de 5 MP, captură video
  • Hărţi Ovi cu navigaţie globală auto şi pietonală gratuită, cu serviciul Aici şi acum, prin care utilizatorii pot găsi evenimente şi locaţii interesante din apropiere
  • Magazinul Ovi pentru aplicaţii şi alt conţinut de divertisment
  • Music player, radio FM stereo, radio prin Internet
  • Noul Symbian Anna pentru navigare pe web mai rapidă şi interfaţă cu utilizatorul tactilă îmbunătăţită, care include tastatură QWERTY portret şi mesaje afişate în modul split-screen
  • Acces facil la WLAN prin widget-ul din ecranul principal

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Este amanetul o solutie buna si rapida?

Te-ai aflata poate in solutii dificile in care ai avut nevoie de o anumita suna de bani intr-un timp scurt?...

Close