Noua tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 inch disponibila la Orange
Orange România lansează luni, 8 august, noua tabletă Samsung Galaxy Tab 10.1”, ce marchează un nou nivel de performanţă în conectivitate şi mobilitate în rândul tabletelor PC.

Noul sistem de operare Android 3.1 (Honeycomb) a fost creat special pentru tabletă şi permite clienţilor să ruleze mai multe funcţii în acelaşi timp sau mai multe ferestre în aceeaşi aplicaţie. O altă noutate pentru Samsung Galaxy Tab 10.1” este suportul Adobe Flash cu ajutorul căruia utilizatorii se pot conecta la orice conţinut multimedia. În plus, accesul HSPA+ şi Wi-Fi permite o navigare la viteze foarte mari.

Samsung Galaxy Tab 10.1” oferă acces la Android Market şi la cele mai cunoscute aplicaţii Google, precum Google Places sau Google Maps Navigation, lansat în luna iunie în parteneriat cu Orange.

Noua tabletă are un design minimalist şi este extrem de subţire şi uşoară: doar 565 grame şi 8,6 milimetri. Oriunde s-ar afla, clienţii vor beneficia de o experienţă multimedia bogată prin sistemul de redare Video Full HD, Readers Hub, Music Hub şi nu în ultimul rând Social Hub, care introduce toate conturile de e-mail, messenger şi reţele sociale într-o singură căsuţă de Inbox.

Noua tabletă Samsung Galaxy Tab 10.1” va fi disponibilă din 8 august. În ziua lansării, clienţii Orange vor beneficia şi de o ofertă specială. Mai multe detalii despre tarife şi promoţie se vor găsi pewww.orange.ro/samsung-galaxy-tab din 8 august.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close