Noua serie AOC 60ID: perfecta pentru munca si timp liber
Odată cu seria 60ID, AOC introduce o familie de produse de monitoare proiectate pentru aplicaţii standard la birou şi acasă.

Indiferent dacă este destinată scopurilor profesionale, multimedia sau de joc: seria 60ID gestionează toate aplicaţiile comune cu uşurinţă şi are un aspect plăcut la fiecare staţie de lucru cu carcasa sa subţire şi texturată. Caracteristicile sale permit companiilor să răspundă cerinţelor individuale ale diverselor medii de lucru. În acelaşi timp, monitoarele 60ID se integrează în aproape orice birou cu spaţiu deschis, datorită designului discret şi uniform – în sfârşit, dispare aspectul neglijent care poate fi evocat de o multitudine de monitoare cu forme diferite.

Dimensiuni şi formate

Monitoarele beneficiază de cea mai recentă tehnologie LED şi oferă dimensiuni de ecran începând de la 48,1 cm (19”) până la 60,9 cm (24”). De asemenea, modelele cu finisaj negru mat clasic prezintă diverse rapoarte de aspect: Pe lângă formatul de ecran lat standard de 16:9, un format de 16:10 oferă avantaje în ceea ce priveşte dimensiunea, care sunt utile în special la birou.

Performanţe puternice, consum redus

Ca rezultat al unei luminozităţi de 250 cd/m², unui contrast static de 1000:1 (dinamic: 20.000.000:1) şi al timpilor de răspuns între 2 şi 5 ms (GtG), toate produsele din familia 60ID oferă imagini vii şi extrem de clare. Datorită tehnologiei LED moderne, modelele nu sunt numai foarte subţiri, ci şi extraordinar de eficiente din punct de vedere al consumului de energie la funcţionarea standard: În funcţie de dimensiuni, acestea utilizează numai între 26 şi 42 de waţi. Modurile de funcţionare inteligentă contribuie la reducerea suplimentară a consumului de energie: În modul standby, acesta scade chiar la mai puţin de o jumătate de watt. Modelele 60ID respectă cerinţele certificatelor de mediu stricte, cum ar fi EPEAT Gold sau TCO 5.0.

Monitorul adecvat pentru orice destinaţie de utilizare

Întreaga serie 60ID este livrată cu funcţie de înclinare. În funcţie de model, acestea oferă şi reglare pe înălţime, rotire şi pivotare, ceea ce permite rotirea monitorului de la modul tip vedere la portret în câteva secunde. Rezoluţiile variază de la 1440 x 990 pixeli pentru utilizare la birou până la Full HD (Înaltă definiţie completă) (1920 x 1080 pixeli) pentru o prezentare nativă de semnale video sau imagini cu rezoluţie înaltă. Anumite tipuri sunt echipate cu huburi USB cu patru porturi USB 2.0 fiecare, permiţând o conexiune uşoară la unităţi flash, hard diskuri şi camere digitale. Porturile DVI-D digitale şi HDMI completează opţiunile de conectivitate pentru anumite modele.

Caracteristici inteligente

Fiecare monitor 60ID este compatibil HDCP, respectă standardele de montare pe perete VESA şi este furnizat cu boxe integrate şi un slot de securitate pentru încuietori Kensington. Software-ul inteligent i-Care sporeşte gradul de confort pentru vizualizare şi economiseşte energie în acelaşi timp: Un senzor măsoară iluminarea ambiantă şi reglează automat intensitatea iluminării de fundal LED. În plus, cu funcţia Ionic Breeze (Briză ionică), AOC prezintă un ionizator de înaltă tensiune integrat pentru purificarea aerului de la locul de muncă.

Se estimează ca monitoarele 60ID să fie disponibile începând din luna iunie 2012. Preţul recomandat de vânzare cu amănuntul va porni de la 621 RON.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Este amanetul o solutie buna si rapida?

Te-ai aflata poate in solutii dificile in care ai avut nevoie de o anumita suna de bani intr-un timp scurt?...

Close