Modificari de garantie pentru hard disk-urile Western Digital incepand din 2012
Începând din 2 ianuarie 2012, Western Digital va revizui garanţia de distribuţie pentru hard diskuri desktop şi mobile (liniile de produse WD Caviar Blue, WD Caviar Green şi WD Scorpio Blue) la 2 ani. Produsele WD Caviar Black şi WD Scorpio Black vor continua să beneficieze de o perioada de garanţie limitată de 5 ani.

Această nouă politică de garanţie va intra în vigoare pentru unităţile livrate începând cu 2 ianuarie 2012. Este important să dedicaţi câteva momente pentru a vă actualiza site-urile Web şi materialele auxiliare pentru a reflecta această modificare pentru unităţile livrate după data de 1 ianuarie 2012. Toate unităţile livrate distribuitorilor înainte de 2 ianuarie 2012 vor păstra termenii garanţiei curente. Datorită stocului existent în canalul de distribuţie, va exista o scurtă perioadă de timp în care unele unităţi cu o garanţie de 3 ani vor fi vândute în acelaşi timp cu unităţi cu o garanţie de 2 ani. Dacă aveţi orice nelămuriri despre garanţia unei unităţi achiziţionate, puteţi accesa adresa support.wdc.com, selectaţi Warranty and RMA Services (Garanţie şi servicii RMA) şi continuaţi la pagina Warranty Check (Verificare garanţie).

Termenii de garanţie pentru produsele AV, pentru întreprinderi şi de vânzări cu amănuntul/de marcă ale WD rămân nemodificaţi.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • Razvan - Comentariul nr. 1

    22/12/2011 la 12:10

    Sa inteleg ca datorita calitatii slabe a produselor WD Caviar Blue, WD Caviar Green si WD Scorpio Blue s-a micsorat perioada de garantie?

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close