Logitech Ultrathin Keyboard Cover pentru Noul iPad si iPad 2
Logitech își extinde gama de accesorii pentru tablete cu o nouă tastatură, Logitech Ultrathin Keyboard Cover, compatibilă cu noul iPad dar și cu iPad 2. Acest dispozitiv dispune de o carcasă ultra-subțire ce protejează ecranul tabletei și o tastatură integrată pe care poți tasta ușor în timp ce călătorești.

A treia generație de iPad-uri și aplicațiile sale sunt concepute să-ți ofere mai mult control și creativitate, fie că editezi fotografii sau vizionezi filme, fie că produci muzică sau scrii un roman,” a precizat Alexis Richard, director de marketing de produs în cadrul Logitech. “Noul Logitech Ultrathin Keyboard Cover, cu design inteligent și baterii cu durabilitate mare oferă o cale convenientă pentru a experimenta la maxim iPad-ul, indiferent de activitatea aleasă.

Partenerul perfect pentru iPad, Logitech Ultrathin Keyboard Cover protejează ecranul tabletei cu o suprafață subțire de aluminiu care dispune de o tastatură integrată ce se conectează prin Bluetooth. Asemenea unui Smart Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Cover se atașează rapid la iPad-ul cu un clește magnetic. Stand-ul integrat îți menține iPad-ul la cel mai bun unghi de vizualizare. Bateriile cu o autonomie de șase luni (când tastatura este utilizată în medie de două ore pe zi) asigură un timp mai mare pentru activitatea ta preferată. Cover-ul ultra-subțire dispune de o funcție on/off:  iPad-ul va porni automat în momentul în care cover-ul este deschis și va intra în standby atunci când acesta va fi închis.

Logitech a confirmat de asemenea că Logitech Keyboard Case for iPad 2 și Logitech Tablet Keyboard for iPad, dispozitive din actuala serie de accesorii, sunt compatibile cu iPad 2 și a treia generație de iPad-uri.

Preț și disponibilitate

Logitech Ultrathin Keyboard Cover va fi disponibil în Europa începând cu aprilie 2012 la un preț recomandat de 99,99 Euro.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close