Logitech UE Air Speaker, sistem audio pentru iPhone si iPad
Logitech a lansat sistemul audio Logitech UE Air Speaker ce dispune de tehnologia Apple AirPlay. Acum poți reda muzica necomprimată din iTunes sau de pe iPhone, iPad sau iPod touch. Acestea se conectează prin rețeaua Wi-Fi de acasă la boxa Logitech UE care oferă un sunet audio de înaltă calitate, amplificat de două difuzoare.

În ziua de astăzi există o nouă generație de iubitori de muzică ale căror iPad-uri și iPhone-uri se află în centrul atenției lor auditive,” a declarat Rory Dooley, senior vice president al departamentulului de muzică în cadrul Logitech. “Noi am creat sistemul audio Logitech UE Air pentru a oferi pasionaților de muzică o experiența audio de calitate care combină un streaming fără întreruperi cu un sunet fantastic. Beneficiind de un design elegant și modern, de setări simple, dar și de un sunet excelent, Logitech UE Air arată și sună fenomenal în orice încăpere.

Cu Logitech UE ai parte de o transmitere pură și curată a muzicii oriunde ai vrea să o asculți. Din experiența îndelungată a Logitech în domeniul audio și tradiția Ultimate Ears de a livra un sunet de calitate a rezultat sistemul audio Logitech UE Air, un dispozitiv elegant și performant. Curbele subtile ale boxei și finisajul negru conferă o notă distinctă în orice încăpere, în timp ce acustica ajustată la orice circumstanță emite un sunet stereo detaliat.

Instalarea este simplă: atașează iPad-ul, iPhone-ul sau iPod-ul touch la sistemul audio, urmează instrucțiunile pentru a descărca aplicația Logitech UE Air, tastează parola rețelei de Wi-Fi și sistemul este gata de utilizat. După acest process de instalare, orice model iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch (generația 2, 3, 4), iPad, iPad 2, sau iPad (generația a treia) cu iOS 4.2 sau mai nouă, sau orice Mac sau PC din rețeaua ta cu iTunes 10.1 sau o versiune mai nouă se va conecta automat. În plus, cu Apple Dock Connector, îți poți încărca iPad-ul, iPhone-ul sau iPod touch în timp ce muzica curge.

Logitech UE Air Speaker a fost numit International CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards Honoree la categoria Wireless Handset Accesories.

Preț și disponibilitate

Sistemul audio Logitech UE Air Speaker va fi disponibil la începutul lunii aprilie în Europa la un preț de 349,99 Euro.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close