LG a demonstrat prima conversie voce-video din lume
LG Electronics a demonstrat cu succes prima conversie voce-video din lume printr-o retea LTE, in cadrul Mobile World Congress (MWC) 2012. Demonstratia, realizata prin tehnologia proprie LG, permite utilizatorilor sa faca schimbul rapid in timpul convorbirilor telefonice intre modurile convorbire cu voce la calitate performanta si apel video la o rezolutie foarte buna. De asemenea, LG a facut si o demonstratie a unui serviciu de video sharing, care permite sharing in timp real pentru fisierele video printr-o retea LTE, chiar in timp ce acestea sunt filmate.

Procesul LG de conversie voce-video este in legatura cu profilul IP Multimedia Subsystem (IMS) pentru Serviciul de convorbiri video, un standard al industriei stabilit de GSMA pentru a reglementa distribuirea de date video si voce prin LTE. LG va lansa in acest an terminale smartphone pentru reteaua LTE, aliniate la Serviciul de convorbiri video.

In cadrul Mobile World Congress de anul trecut, LG a demonstrat cu succes convorbiri voce prin tehnologia LTE precum si apeluri video. Anterior introducerii pe piata a tehnologiei LTE, apelurile video la o rezolutie foarte buna nu erau posibile pe smartphone-uri, intrucat retelele 3G nu erau capabile sa permita o viteza mare a volumului de date pentru a asigura calitatea imaginilor video.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close