LG a demonstrat prima conversie voce-video din lume
LG Electronics a demonstrat cu succes prima conversie voce-video din lume printr-o retea LTE, in cadrul Mobile World Congress (MWC) 2012. Demonstratia, realizata prin tehnologia proprie LG, permite utilizatorilor sa faca schimbul rapid in timpul convorbirilor telefonice intre modurile convorbire cu voce la calitate performanta si apel video la o rezolutie foarte buna. De asemenea, LG a facut si o demonstratie a unui serviciu de video sharing, care permite sharing in timp real pentru fisierele video printr-o retea LTE, chiar in timp ce acestea sunt filmate.

Procesul LG de conversie voce-video este in legatura cu profilul IP Multimedia Subsystem (IMS) pentru Serviciul de convorbiri video, un standard al industriei stabilit de GSMA pentru a reglementa distribuirea de date video si voce prin LTE. LG va lansa in acest an terminale smartphone pentru reteaua LTE, aliniate la Serviciul de convorbiri video.

In cadrul Mobile World Congress de anul trecut, LG a demonstrat cu succes convorbiri voce prin tehnologia LTE precum si apeluri video. Anterior introducerii pe piata a tehnologiei LTE, apelurile video la o rezolutie foarte buna nu erau posibile pe smartphone-uri, intrucat retelele 3G nu erau capabile sa permita o viteza mare a volumului de date pentru a asigura calitatea imaginilor video.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close